2 vienkārši veidi: kā atgriezt sniegbalto krāsu zeķēm, T-krekliem un krekliņiem

Balināšana

Balināšana, izmantojot klasisko “Whiteness”, palīdz saglabāt daudzas lietas. Protams, tas ir ļoti skarbs līdzeklis. Tas nav piemērots plāniem un smalkiem audumiem.

Nav ieteicams arī cilvēkiem ar alerģiju asās smakas dēļ. Pietiek tikai ar šo līdzekli noskalot lietas karstā ūdenī. Tālāk drēbes tiek mazgātas ar parasto metodi.

Ūdeņraža peroksīds

Tējkaroti peroksīda (3%) atšķaida divos litros ūdens. Lietas jāmērcē 15 minūtes un pēc tam jāmazgā veļas mašīnā. Metode labi darbojas ar pelēkām un dzeltenām lietām.

 

Amonjaks

Karstā ūdenī atšķaida piecas ēdamkarotes amonjaka. Iemērciet lietas ūdenī, līdz tās pilnībā atdziest (atstājiet uz pusotru stundu). Pēc tam izņemiet tās un labi noskalojiet.

Soda

Sešas ēdamkarotes sodas jāatšķaida piecos līdz sešos litros ūdens. Gatavajā maisījumā iemērciet drēbes apmēram divas līdz trīs stundas. Pēc mērcēšanas izskalojiet drēbes un izmazgājiet tās delikātā mazgāšanas režīmā. Šī metode ir labi piemērota plāniem priekšmetiem.

Citronskābe

Citronskābe (divas tējkarotes) jāizšķīdina verdošā ūdenī. Aptuvenais ūdens daudzums ir tāds, lai nosegtu lietas. Atstāj ievilkties divas stundas, izņem un noskalo.

Aspirīns

Piecas līdz sešas aspirīna tabletes jāatšķaida septiņos litros ūdens. Iegremdējiet lietas sagatavotajā ūdenī. Vislabāk lietas mērcēt šķīdumā uz nakti.

No rīta lietas jāmazgā delikātā mazgāšanas režīmā. Papildus pulverim varat pievienot divas vai trīs tabletes sasmalcināta aspirīna.

Veļas ziepes

Šīs metodes izmantošana ir lieliski piemērota vilnas audumiem. Veļas ziepes jāsarīvē uz smalkas rīves. Pēc tam divas ēdamkarotes sagatavotu ziepju skaidu pievieno karstam ūdenim.

Atstājiet lietas tajā pāris stundas. Pēc tam izņemiet priekšmetus un mazgājiet tos veļas mašīnā. Papildus veļas ziepēm jums jāpievieno divas ēdamkarotes veļas mazgājamā pulvera. Tas uzlabos balināšanas efektu.

Ciete

Lielisks palīgs baltu lietu tīrīšanā. Divas ēdamkarotes cietes atšķaida piecos litros ūdens. Iemērciet priekšmetus uz nakti. Nākamajā rītā (jums nav nepieciešams skalot) vienkārši mazgājiet tos veļas mašīnā ar parasto pulveri.

Vai vēlaties atgriezt lietām to agrāko baltumu? Tas ir vienkārši! Viss, kas jums jādara, ir izmantot mūsu pārbaudītās metodes. Dažas no tām ne tikai padarīs jūsu apģērbu sniegbaltu, bet padarīs arī apģērbu stiprāku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment