Zaļā Pūķa enerģija: ko vērts sagaidīt no gada, kas mēdz būt reizi 60 gados?

Patiešām, pēdējo reizi Zaļais pūķis vadīja tikai 1964. gadā! Ko mēs varam sagaidīt no šī mītiskā zvēra nākamgad, 2024. gadā? Mēs jums tūlīt pateiksim.

Gada īpašnieks pārņems tikai 2024. gada 25. janvārī. Šī austrumu horoskopa zīme pamatoti tiek uzskatīta par karalisku un majestātisku. Pūķis ir īsts līderis daudzās jomās, tāpēc gaidiet izmaiņas visās frontēs. Pagājušajā reizē šis zvērs nesa sev līdzi ļoti interesantus notikumus – Hruščova varas beigas, Padomju Savienības kodolizmēģinājumus, pirmā pilotējamā kosmosa kuģa palaišanu.

Kam pievērst uzmanību Zaļā pūķa gadā?

Pirmais solis ir paplašināt savu redzesloku un… atbrīvoties no visa vecā. Tas attiecas ne tikai uz vispārējo tīrīšanu vai remontu. Pieņemt jaunus darba veidus un problēmu risināšanu. Starp citu, pārskatiet savu darba grafiku. Pilnīgi iespējams, ka varēsi mazāk laika veltīt saviem profesionālajiem pienākumiem, bet tajā pašā laikā paveikt vairāk lietu.

Radošie cilvēki ir īpašā Zaļā Pūķa aizsardzībā. Jo vairāk radošuma atdosi, jo vieglāk tev būs sasniegt rezultātus un labvēlīgāks būs gada īpašnieks. Un tas attiecas ne tikai uz aktieriem, režisoriem vai māksliniekiem. Šis zvērs veicina radošumu un nestandarta risinājumus jebkurā jomā, pat personiskā. Nu un, protams, ievērojami samazināsies izsalkušo mākslinieku un gleznotāju un rakstnieku skaits.

Kā sagaidīt Jauno gadu, lai iegūtu Pūķa labvēlību?

Ievērojiet trīs galvenos noteikumus, un jūs nopelnīsit šī mītiskā zvēra mīlestību.

1. Bagātīgi izrotājiet savu māju un eglīti, lieciet galdā labākos gaļas un zivju ēdienus. Pūķis mīl spilgtumu un bagātību. Tāpēc neskopojieties ar dekoriem un ēdieniem svētkiem!

Lasi vēl: Ķīniešu prognoze 2024. gadam pa gadiem: kam mīlestība, kam bagātība, kam nauda

2. Izmantojiet divu krāsu paleti – sarkanu un zaļu. Pūķim patīk visas viņu nokrāsas! Tomēr noteikti pievienojiet dzirksti ar zeltu un sudrabu.

3. Sagatavo dāvanas radiem un draugiem. Vislabāk ir dāvināt kulonus ar pūķa attēlu, kā arī gada īpašnieka figūriņas un kastītes rotaslietu glabāšanai. Tie visi ir gada īpašnieka atribūti un iecienītākās lietas.

Ko sagaidīt savā personīgajā dzīvē?

Personīgā dzīve ritēs pilnā sparā. Ja esat viens, bet padomā ir kāds interesants cilvēks, nekautrējieties viņam atzīties savās jūtās. Ja atbilde ir negatīva, jūs pārstāsit lolot tukšas cerības, un, ja atbilde ir pozitīva, jūs atradīsit savu laimi.

Pat ja jūs dodat priekšroku dzīvei solo, Pūķis jums sagādās pārsteigumu. Viņš noteikti atradīs jums ideālu partneri. Tāpēc esiet gatavs pārdomāt savu statusu! Bet precētiem pāriem vajadzētu padomāt par savu nākamo bērnu. Zaļais pūķis kļūs par visu jaundzimušo patronu un palīdzēs viņiem gūt panākumus nākotnē.

Lasi vēl: Naudu gāzīs ar valni: četras zodiaka zīmes, 2024. gadā gaida kosmiskā peļņa

Ko tu sagaidi no Jaunā gada? Un ko jūs lūgtu Zaļajam pūķim?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment