20. aprīļa dienas horoskops – izbaudi!

AUNS

Netici visam, ko tev saka, jo šodien tevi centīsies apmuļķot. Būs jāliek lietā prāts, citādāk citiem izdosies savi mērķi, un tad tu vairs nezināsi, kā tikt galā.

VĒRSIS

Šodien pienāks kāda laba ziņa, kas liks mainīt viedokli par notiekošo. Izjūti vairāk līdzjūtības – pat tiem cilvēkiem, kuri izliekas, ka tā nav vajadzīga, ir pat ļoti nepieciešama.

DVĪŅI

Nevarēsi īsti saprast savu garastāvokli un nostāju. It kā zināsi, kas tev ir darāms, tomēr tajā pašā laikā par visu būs sava veida šaubas. Vajag sev uzticēties – tā arī būs panākumu atslēga.

VĒZIS

Vairāk laika velti pašam sev – šodien vajag domāt par to, kāpēc un ko tu dari. Tā tu atradīsi atbildes uz jautājumiem, kas ilgi nav likuši mieru. Laiku pavadi ar cilvēkiem, kuri tevi nenomāc!

LAUVA

Nevajag visu apspriest ar citiem – savus plānus šodien ir jāpatur klusībā, citādāk kāds vēl nozags tavas idejas. Šodien vari ķerties klāt plānošanai, jo prāts būs svaigs un spēs izdomāt visu ko!

JAUNAVA

Ja paļausies uz stereotipiem, tad vari citiem dot pat ļoti neizdevīgus padomus. Labāk centies “iefiltrēties”, būt spontānāks un atļauties ko tādu, kam parasti teiktu “nē”.

Lasi vēl: NASA publicējusi attēlus, kuros redzams, kā pēdējā simtgadē mainījusies Zeme – ir ļaunāk, nekā domāji!

SVARI

Neviens nekur nepazudīs. Velti laiku sev, dari lietas, kas tev sagādā prieku. Ja nevari izlemt, tad jautā padomu gudram cilvēkam, kurš vienmēr tev ir palīdzējis.

SKORPIONS

Neskrien ar galvu sienā – šodien rīkosies kā aptracis. Ļoti neapdomīgu lēmumu pieņemšana, kas tiks izdarīta dusmu iespaidā. Emocijām centies neļaut ņemt virsroku, pats pēc tam nožēlosi.

STRĒLNIEKS

Izvēle paliks tavās rokās – kāds tev piedāvās savu palīdzību, tev atliek izanalizēt visus “par” un “pret” un tikai tad pieņemt lēmumu. Neko nedari tikai tādēļ, ka tas šķiet “forši”.

MEŽĀZIS

Lieliski varēsi palīdzēt citiem, tādēļ arī saņemsi vajadzīgo novērtējumu. Neskaties, kā kaut ko dara citi, tev ir jāizmanto sava pieeja, jo tā ir tā, kas tev arī darbosies vislabāk.

ŪDENSVĪRS

Jutīsies mazliet nedrošs, nezināsi, vai esi pieņēmis pareizos lēmumus. Ieteicams ieklausīties citos un nerīkoties pretēji viņu teiktajam, jo šodien nebūsi pie kapteiņa stūres.

ZIVIS

Nedomā par to, kas tev nav izdevies, un koncentrējies uz to, kas padodas nevainojami. Šodiena nav jauno sākumu diena, bet gan jau slīpēto dimantu pieslīpēšanas diena – paļaujies uz to!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment