20. aprīļa dienas horoskops – saņemies!

1

AUNS Šodiena tev būs diezgan intīma diena. Gatavojies pārsteigumiem. Esi gatavs jauniem izaicinājumiem- sākas jauna strīpa.

2

VĒRSIS Galvenais tev šobrīd ir ieraudzīt to, uz kurieni dodies. Tu redzi, kā ir iespējams visu sabojāt, tādēļ centies laboties.

3

DVĪŅI Nāksies pievērst uzmanību svarīgām lietām- nevajag visu atlikt uz vēlāku laiku. Sapratīsi un apzināsies dzīves patiesās vērtības.

4

VĒZIS Lai arī cik trakas būtu tavas domas tagad, tas, ko vēlies, arī piepildīsies. Sagatavo talismanu, ko šodien nēsāt līdzi.

5

LAUVA Nedomā, ka viss atnāks pats no sevis-nāksies šodien kārtīgi nopūlēties. Izbaudi dienas krāšņumu, ieelpo svaigu gaisu un – dzīvo!

6

JAUNAVA Ja gribēsi pietiekami, tas piepildīsies. Būs grūtības, bet tev visam būs risinājums. Interesējies par tuvajiem, viņiem tevi vajag.

7

SVARI Jaunas pieejas var vieglāk salabot jau esošas problēmas. Atrodi to saki un rīkojies. Ja labi gribēsi, tad šodien varēsi panākt daudz.

8

SKORPIONS Šodien tev vajag svaigu gaisu un daudz enerģijas. Būs jādemonstrē radošums. Līdzi jābūt telefonam ik uz soļa- svarīga ziņa.

9

STRĒLNIEKS Ja tev nav, ko teikt, tad šodien labāk ir klusēt. Būs jāsaskaras ar citu problēmām. Ja zini, kā risināt, tad sāc runāt pirmais.

10

MEŽĀZIS Kontaktējies ar sen aizmirstiem cilvēkiem- tur ir iespējams rast atbildes. Šodien viedokli izsaki skaļi un skaidri, tas būs vajadzīgs.

11

ŪDENSVĪRS Nevajag šodien pārāk daudz domāt par mīlas lietām, tas novērsīs domas. Nelielies, panākumus šodien sasniedz klusībā.

12

ZIVIS Šodien nav ieteicams aizņemties naudu, jo ar aizdevēju vari saiet ragos. Nedari lietas, kuru negatīvais iznākums tevi var sagraut.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment