20 cilvēki, kuri pametuši savus saderinātos tieši pie altāra, atklāti atzīst iemeslus, kāpēc tā rīkojās

  1. Pirms četriem gadiem es atstāju savu līgavu pie altāra. Šobrīd es esmu laimīgi precējies un man ir divi brīnišķīgi bērni. Ar viņas māsīcu.
  2. Es pametu savu līgavaini pie altāra, un es nejūtos slikti par to, jo atklāju, ka viņš gulēja ar manu pamāti.
  3. Es beidzot pieņēmu, ka esmu lesbiete un pametu savu līgavaini kāzu dienā. Es sapratu, ka nespēju pavadīt visu dzīvi ar viņu un ka es pieļautu kļūdu.
  4. Pagājusi jau nedēļa, kopš atstāju savu neuzticīgo bijušo pie altāra, un es nekad neesmu jutusies labāk.
  5. Savā kāzu dienā es iedzēru nomierinošas zāles, lai mazinātu satraukumu. Galu galā es atslēdzos un palaidu garām savas kāzas.
  6. Pagājušomēnes es pametu savu līgavaini pie altāra. Nedariet neko, kam neesat gatavi. Ja jums jādodas prom, dariet to, pirms ir par vēlu.
  7. Pirms pieciem gadiem es pametu savu līgavaini pie altāra, jo sapratu, ka nekad neesmu viņu mīlējusi. Man joprojām ir mana kāzu kleita, un mans pašreizējais puisis domā, ka līgavainis pameta mani – lai viņš nedomātu, ka esmu nekrietna.
  8. Es atstāju viņu stāvam pie altāra, bet tā nebija mana vaina. Uzvalks vēl nebija atgriezts no tīrītavas.
  9. Es pirms kāzām pēkšņi nobijos un atstāju savu līgavu pie altāra.
  10. Es savā kāzu dienā aizbēgu, jo nebiju gatavs atteikties no piedzīvojumiem. Ne tāpēc, ka nemīlēju viņu.
  11. Es beigās atteicos no precēšanās, jo pirms tās es vairāk laika pavadīju, baidoties no nākotnes nevis gaidot to.
  12. Pirms kāzām man iestājās panika, un es atstāju savu līgavaini pie altāra, un tad devos atvaļinājumā ar vienu no saviem draugiem.
  13. Es nespēju skatīties kāzu šovus bez asarām. Ne to skaistuma dēļ, bet gan tāpēc, ka es iepriekš esmu bijusi saderinājusies, un savā kāzu dienā nobijos un neapprecējos.
  14. Esmu tik laimīgs, ka nepiedalījos kāzās un tā arī neapprecēju viņu. Viņa bija tik kontrolējoša. Man būtu to vajadzējis saprast pirms kāzu dienas.
  15. Visa mana ģimene ienīda manu līgavaini, tādēļ es savā kāzu dienā nolēmu viņu tomēr neprecēt.
  16. Jo vairāk tuvojās manas kāzas, jo vairāk man sāka šķist, ka tā ir nevis mana, bet manas nākamās vīramātes ceremonija. Galu galā es izlēmu nepiedalīties pati savās kāzās.                                                                                  Lasi vēl: 18 šokējošas atzīšanās no vecākiem, kuri pametuši savus bērnus; Kāpēc viņi tā rīkojas?
  17. Savā kāzu dienā es saindējos ar pārtiku un nepiedalījos ceremonijā. Es sēdēju uz poda, kamēr visi citi domāja, ka esmu atstājusi savu vīru pie altāra.
  18. Mana galvenā līgavas māsa manās kāzās atzinās, ka mani mīl. Mēs kopā aizbēgām un kopš tās reizes savu līgavaini neesmu redzējusi.
  19. Šodien es aizbēgu pats no savām kāzām, es vienkārši nespēju sevi iztēloties kopā ar vienu cilvēku visu atlikušo dzīvi.
  20. Es savā kāzu dienā piedzīvoju spontāno abortu. Es atstāju savu vīru pie altāra, jo nespēju samierināties ar notikušo.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment