20. februāra dienas horoskops – neko nepārmet!

1

AUNS Šodien centies izvairīties no pārāk liela kontakta ar citiem, jo garastāvoklis Tev nebūs tas labākais. Padomā par sevi..

2

VĒRSIS Ja neatmetīsi visam ar roku, drīz gaidāmi lieli panākumi. Taupi naudu – nesvaidies ar to un neņem kredītus- būs grūti.

3

DVĪŅI Varbūt ir pienācis laiks apdomāt, kuriem cilvēkiem ir jābūt Tev blakus. Ir taču kāds iemesls tam, kā šad tad jūties!

4

VĒZIS Nečīksti, bet vienkārši dari. Gribas atpūtu, bet vēl nav pienācis tas brīdis – pats zini, ka pēc tam jutīsies daudz labāk!

5

LAUVA Neļauj savai pašpārliecinātībai šodien aizvainot citus, kuri Tev ir dārgi. Pārdomā, kā varētu mainīt kaut ko sevī.

6

JAUNAVA Ja liekas, ka visi no Tevis ir novērsušies, padomā, kāds tam var būt iemesls. Esi šodien paškritisks – tas atradīs atbildes

7

SVARI Šodien visur sekos mūzika – tikai neklausies neko skumīgu – sabojāsi sev garīgo. Vakaru pavadi mierīgā gaisotnē.

8

SKORPIONS Nedomā par savām problēmām – sākumā izvērtē labās puses un tikai tad pievērsies misēkļiem. Viss var izdoties, ja cenšas.

9

STRĒLNIEKS Praktiski viss Tevi kaitinās – bet centies saprast, ka tā nav citu, bet gan Tava vaina. Nomierinies un ļoti dziļi ieelpo.

10

MEŽĀZIS Nepiekrīti no rīta tam, ko nezini, vai vakarā vēl vēlēsies. Neizjauc šodien ne savus, ne citu plānus – visu tā mierīgi.

11

ŪDENSVĪRS Viss Tev nevar padoties – pieņem kritiku un maini to, ko ir vajadzīgs mainīt. Nekaiti cilvēkus ar savu raksturu.

12

ZIVIS Tev jāizšķiras starp to, ko vēlies un to, kas šķiet vajadzīgs. Ja nevari izlemt, prasi padomu draugiem. Neesi pārāk paškritisks.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment