20. janvāra dienas horoskops – saņem sevi rokās!

1

AUNS Šodien būs jāuztver zīmes, jārisina mīklas. Nesēdi mājās, tev ir daudz kā, ko darīt. Ja viss notiks tagad, vēlāk par to nebūs jādomā.

2

VĒRSIS Šodienu nevajadzētu uztvert pārāk nopietni. Uztraucies par lietām, par kurām tiešām ir vērts uztraukties. Atpūta būs tieši laikā!

3

DVĪŅI Neseko jau iepriekš noteiktiem standartiem. Uzstādi savus noteikumus, paļaujies uz savām spējām. Neapturi sevi, skatoties nākotnē.

4

VĒZIS Būs jārisina problēmas mājās. Ja kāds tevi velk uz atpakaļu, tad pretojies tam. Dzīvo, kā pats vēlies. Neieplāno vakaru.

5

LAUVA No rīta tev būs jābūt aktīvam. Laiks, kad viegli atrisināt visas problēmas. Šodien būs nepieciešama palīdzība-to arī viegli būs atrast.

6

JAUNAVA Vēlmes un vajadzības šodien paliks nemainīgas. Mazliet piebremzēsi, bet tas būs skaidrojams ar pēdējā laika nogurumu.

7

SVARI Lietas sāk nostāties par labu tev. Nejaucies iekšā citu attiecībās, tāpat nevarēsi palīdzēt. Ja izrādīsi iniciatīvu, notiks lielas lietas.

8

SKORPIONS Pavadi laiku ar cilvēkiem, kuri spēj tevi izaicināt. Bez jautrības šī diena tev liksies pilnīgi izniekota. Neaizmirsti par mīļajiem.

9

STRĒLNIEKS Gaidāma formāla komunikācija. Tai arī nāksies sagatavoties. Neuztraucies šodien par iespaida radīšanu, jo tas būs labs tik un tā.

10

MEŽĀZIS Pārliecību par sevi meklē cilvēkos, kuri tevi nekad nemēģina piespiest pie zemes. Nepieciešamas relaksējošas aktivitātes.

11

ŪDENSVĪRS Neuzliec sev pārāk lielas barjeras. Uztrauksies par to, kas vēl nebūs noticis. Labākā pieeja šodien būs visu pārvērst jokā.

12

ZIVIS Intuīcija šodien tevi diemžēl pievils. Būs nesaprašanās ģimenē vai draugu starpā. Netaisi jezgu tur, kur viss var noritēt mierīgi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment