20. jūlija dienas horoskops – nedomā par “ja nu”!

AUNS Neesi vienaldzīgs par lietām, par kurām esi atbildīgs. Gribēsies šodien visu uzreiz, bet visu nevar dabūt, tādēļ garastāvoklis būs tāds svārstīgs.

VĒRSIS Ja vien tu labi gribēsi, tad varēsi panākt jebko. Neapvārdo cilvēkus – it kā panāksi, ko būsi gribējis, tomēr ne ar tiem pareizajiem līdzekļiem. Beigu beigās pats nožēlosi.

DVĪŅI Nespied citus darīt to, ko viņi nevēlas darīt, lai arī tev būs grūti no tā atturēties. Atceries, ko šodien biji apsolījis un centies arī turēt savu vārdu.

VĒZIS Šodien jāpievēršas relaksācijai. Tas tev šobrīd ir vajadzīgs par visiem 100%. Neieslīgsti darbos līdz ausīm, citādi izsūksi visu savu enerģiju.

LAUVA Ja daudz klausīsies tajos, kuri nomelno citus, tad nonāksi pie nepareiziem uzskatiem. Vairāk šodien jāpaļaujas uz to, kam jau gadiem ilgi vari uzticēties.

JAUNAVA Nevajag bēdāties par to, kas nav iznācis. Tev vēl ir vismaz divas iespējas- ej un centies notvert tās. Šodien vajag fiziskas aktivitātes, tā kā – uz priekšu.

SVARI Nevērtē cilvēkus pēc tā, kā viņi izskatās. Nonāksi pie nepareiza priekšstata. Ja daudz dusmosies, tad vari sabojāt kādas sev ļoti svarīgas attiecības.

SKORPIONS Neturi aizdomās citus, par ko vispār neesi savācis nekādus pierādījumus. Šodien tev ir jābūt tam gudrākajam, tādēļ pārkāp pāri aizvainojumam.

STRĒLNIEKS Atmet to, ko jau ilgi esi centies kaut kā piedabūt “pie dzīvības”, bet tas nav sanācis. Lieki laiku netērē, citās lietās tev ir daudz vairāk talantu – pievērsies tiem.

MEŽĀZIS Pārspīlēti emocionāla diena, pat sevi nesapratīsi. Tu esi pārāk sācis šķirot cilvēkus, aizmirstot par tiem, kuri vienmēr ir bijuši blakus – der mazliet par to padomāt.

ŪDENSVĪRS Nelien tajās darīšanās, gar kurām tev nav nekādas daļas. Cilvēkiem īpaši nevajadzēs tavu palīdzību, tādēļ šo dienu pilnībā vari veltīt sev.

ZIVIS Nelec ārā no ādas, lai tikai izdabātu citiem. Un nemelo par saviem nolūkiem un citiem cilvēkiem – tas tev laika gaitā var ļoti negaidīti atspēlēties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment