20. maija dienas horoskops – šodien nebūs miera!

1

AUNS Šodien būs diezgan traka diena, bet ne Tev- tiem, kas būs Tev apkārt. Pamanīsies nokaitināt gandrīz visus, kurus satiksi. Mieru!

2

VĒRSIS Citiem šodien skaudīs Tavi panākumi, tādēļ mēģini ar tiem nelielīties – Tu jau zini, kā ir ar to noskaušanu. Vairāk mīlestības!

3

DVĪŅI Tev nav jāsēž uz vietas ar klēpī saliktām rokām. Citi nedrīkst noteikt, kas Tev jādara – neskrien nevienam pakaļ šodien.

4

VĒZIS Lieliski jutīsi, kas citiem ir uz sirds, bet vienmēr varbūt Tava palīdzība nav vajadzīga. Turi sevi rokās – neizplūsti dusmu lēkmē

5

LAUVA Šodien pamanīsi, ka kāds cenšas Tevi ignorēt. Tev nav jāatbild ar to pašu, esi šoreiz gudrāks. Atceries, ka viss notiek tā, kā tam jānotiek.

6

JAUNAVA Nāksies šodien uzklausīt citu problēmas – nebūs viegli, jo īstenībā nemaz tik ļoti tas neinteresēs, bet izlikties būtu šoreiz vēlams.

7

SVARI Tev šodien būs trakas garastāvokļa maiņas, laikam ar nepareizo kāju no gultas esi izkāpis. Pārvari slinkumu un paveic iesākto!

8

SKORPIONS Nenosodi un neaprunā citus – tas viss nāks Tev atpakaļ. Šodien centies izdarīt pareizās izvēles- skaidri zināsi, kuras tās ir.

9

STRĒLNIEKS Visādi ārējie apstākļi šodien Tev neliks mieru – dzen tos prom, cik sparīgi vien vari. Neklausies tukšā muldēšanā!

10

MEŽĀZIS Ja paskatīsies mazliet vērīgām, ieraudzīsi kaut ko, kas Tev būtu jāmaina. Negruzies, ja kāds kāpj uz galvas – tas nebūs uz ilgu laiku.

11

ŪDENSVĪRS Šodien izcelsies ar saviem stāstiem un enerģiju. Vislabāk vakaru padarīt īpašu – vakariņas, ģimene, interesantas sarunas.

12

ZIVIS Šodien apdomā to, kas jāizdara – kaut ko esi piemirsis. Nebaidies iepazīties ar jauniem cilvēkiem, viņi nemaz nav tik biedējoši.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment