2015. gada labākie stāsti par vīriešu ‘mazajiem draudziņiem’

Sieva nogriež savam vīram, kurš viņu krāpa, dzimumlocekli – divreiz. 

pen

Kāda sieva, izlasījusi vīra e-pastus un atklājusi, ka viņš viņu krāpj, izmantoja iespēju un nogrieza sava vīra mantību, kad viņš pārradās mājās. Viņu uzreiz nogādāja slimnīcā un, par laimi, ārstiem izdevās atdalīto ķermeņa daļu piešūt atpakaļ. Bet jau drīz sieva to nogrieza vēlreiz – šoreiz ne mājās, bet ārā. Trešā iespēja viņai nekad neradās, jo šoreiz ārsti nespēja nekur atrast nogriezto locekli – iespējams, to bija apēdis kāds klaiņojošs dzīvnieks.

 

Vīrietis, kurš piedzimis bez dzimumlocekļa, apgalvo, ka pārgulējis ar vairāk nekā 100 sievietēm.

penn

 

Šis 39 gadus vecais vīrietis piedzimis ar olām, bet bez desiņas – iedzimta sindroma dēļ. Tomēr viņam piestiprināts zinātnieku radīts dzimumlocekļa aizvietotājs, kurš darbojas gandrīz tāpat kā īsts. Un vīrietis apgalvo, ka tas viņam ļāvis dzīvot par trakulīgāku mīlas dzīvi nekā daudziem, kuriem ir īsti ‘draudziņi’.

 

Sieviete par krāpšanu aizdedzina sava drauga mantību

https://www.youtube.com/watch?v=SAxUK9IW79I

Ja skatās no gaišās puses – vismaz viņa to nenogrieza un neizbaroja klaiņojošam sunim. Taču ar šķiltavām aizdedzināt puiša mantību arī ir viens no sliktākajiem sodiem, ko var iedomāties par krāpšanu.

 

Vīrietis ar 48 cm garu peni apgalvo, ka tas sabojājis viņa dzīvi

pennn

 

Nabaga vīrietim, kurš piedzimis ar tik garu ‘draugu’ ir patiesi grūta dzīve – tas ir ne tikai tik garš, ka nokarājas viņam līdz ceļiem, bet var sasniegt arī pat 25 cm diametru. Nabadziņš pārdzīvo, ka nespēj ne nodarboties ar seksu, ne pat vienkārši strādāt – un šobrīd cenšas panākt sev valsts apmaksātu peņa samazināšanas operāciju.

Avots: mandatory.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment