2024. gada pirmais pilnmēness 25. janvārī šīm trim zodiaka zīmēm nesīs laimes lietusgāzes – neskatoties uz Vilku mēnesi

25. janvāris ir daudzu pūļu kulminācija, un tas parādīs trim zodiaka zīmēm, cik vērtīgas ir bijušas šīs pūles.

2024. gada 25. janvāra Vilku pilnmēnesī Lauvas zīmē redzēsim, kā visas pūles, ko esam ieguldījuši, lai radītu brīnišķīgu situāciju ar saviem mīļajiem, beidzot izpaudīsies laimē ģimenē. Mēs redzēsim, ka šajā dienā mēs patiešām nopietni darījām visu iespējamo, lai dzīvotu pilnībā romantisku dzīvi ar cilvēku, kuru mīlam un kam uzticamies. Šī diena, 25. janvāris, ir daudzu pūļu kulminācija, un tā parādīs trim zodiaka zīmēm, cik vērtīgi ir bijuši šie centieni.

Tas, ko mūsos atklāj šī diena un šis tranzīts, patiesi ir labākais, ko varam piedāvāt, un mēs esam ļoti saistīti ar romantiku un svētkiem, individualitāti un sadarbību, pašapziņu un drāmas izjūtu… kaut arī tas ir “labi” viens. Lauvas pilnmēness laikā mēs vēlamies, lai mūsu partneri pievērstu mums uzmanību, jo mums ir kaut kas brīnišķīgs, ko viņiem parādīt; mēs esam radoši un izteiksmīgi, un mēs nevēlamies tērēt šo enerģiju.

Šī ir diena, kad mēs cenšamies pievērsties saviem romantiskajiem partneriem, un mūsu aizraušanās ar drāmu ir nekas cits kā teātris. Tā kā šajā dienā, 2024. gada 25. janvārī, esam tik radoši, mēs varētu uzņemties kādu projektu, piemēram, pagatavot gardu ēdienu vai kopā dejot. Vienotība ir atslēga šajā dienā, un mīlestība noteikti ir spēks, kas tam visam ir.

1. Dvīņi
(21. maijs–20. jūnijs)

Šī diena, 2024. gada 25. janvāris, radīs jums tik labu garastāvokli, ka jūs jutīsities nedaudz nerātns attiecībā uz to, kā jūs izturaties pret savu romantisko partneri. Gaisā virmo sajūta, kas rada vēlmi atraisīt savu nerātno pusi un bez šaubām pārsteigsi savu partneri ar kaut ko velnišķīgu un jautru. Lauvas pilnmēness laikā jūti, ka ir pienācis laiks darīt ko aizraujošu… un, lai ko arī izvēlētos, tas noteikti būs “radošs”.

Pēdējā lieta, ko jūs kādreiz vēlaties dalīties ar citu cilvēku šajā dzīvē, ir garlaicība. Jūs zināt, ka jūsu romantiskās attiecības nebūs bezgalīgas ballītes. Tomēr jūs arī zināt, ka tam nav jābūt stereotipiskam romantiskam romānam, kas galu galā ir nekas. Pilnmēness laikā Lauvas zīmē jūs būsiet vislabākajā stāvoklī un ienesīsiet jaunumus un pārmaiņas vecajā situācijā, kas ir jāatjaunina.

Kad esat radošs, jūs veicat visu ceļu, un neviens nevar jums sekot, un tas jums ir labi, jo jums patīk uzņemties vadības grožus, kad runa ir par dzīves atdzīvināšanu.

Lasi arī: Matu sakārtojumi, kas sievietēm 40+ ļauj izskatīties jaunākām. Izmēģini – rezultāts tevi patīkami pārsteigs!

Tas ir kontroles veids, un, lai gan jums tas patīk, jūsu nodomi ir arī laipni un dāsni; jūs neprovocējat situāciju tikai sev; jūs to darāt lielā mērā, lai nokaitinātu savu romantisko partneri, un 2024. gada 25. janvārī jūs atklāsiet, ka jums tas ir diezgan veiksmīgi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk..

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment