Kādi augi nes veselību un labklājību?

Ja vēlaties baudīt harmonisku un mājīgu vidi, varat izmantot dažus trikus. Viens no tiem ir atnest mājās vai darbā augus, kas palīdzēs justies labāk. Kādi augi šogad nesīs veselību un labsajūtu.

Alveja un jasmīns

Droši varam teikt: ja vēlies justies labi, būt veselam un stipram, jāpievērš uzmanība kvalitatīvam un pilnvērtīgam miegam. Tomēr pilsētvidē tas ir diezgan grūti. Tātad, ja jums ir problēmas ar miegu, viens dabisks veids, kā nomierināties un bez piepūles aizmigt, ir turēt podā alvejas vai jasmīna augu blakus savai gultai. Alveja naktī ražo skābekli, cīnoties ar bezmiegu un uzlabojot vispārējo miega kvalitāti, savukārt jasmīna ziediem ir maigs aromāts, kas nomierina jūsu ķermeni.

Spathiphyllum

Šis tumši zaļais augs ar krāšņiem spilgti baltiem ziediem uzlabos jūsu labsajūtu, jo ievērojami uzlabo iekštelpu gaisa kvalitāti, palīdz novērst astmu, galvassāpes, hroniskas kaites un daudz ko citu. Spathiphyllum ir lieliski piemērots jūsu birojam. Tas palīdzēs jums radīt miera sajūtu drudžainajā dienā. Ja novietosiet to savā guļamistabā, tas sniegs jums mierīga un mierīga miega sajūtu. Spathiphyllum ir ideāls kā dāvana.

Zaļā lilija

Augi ir ārkārtīgi viegli audzējami, tiem nav nepieciešama pastāvīga uzmanība un tie zied ar nelielu aprūpi. Viņiem ir šauras lapas. Pētījums atklāja, ka šāda veida augi var darboties kā dabisks gaisa filtrs, samazinot piesārņojošo vielu daudzumu gaisā. Pētījumā konstatēts, ka augi no gaisa izvada 95% toksiskā formaldehīda (kas uz 24 stundām tika noslēgts organiskā stikla traukā).

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras no 2024. gada 27. janvāra saskarsies ar dzīves pagrieziena punktiem

Tāpēc, ja vēlies uzlabot savu veselību, iepriecini sevi vai savus mīļos, uzdāvinot viņiem šādu liliju.

 

Šķir otru lapu, lai tupinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment