21. maija dienas horoskops – esi aktīvāks!

1

AUNS Atliec uz vēlāku laiku visu, ko šodien vari atlikt. Nevajag ļaut sevi apgrūtināt, jo priekšā gaida smagas un ļoti pārdomājamas ziņas

2

VĒRSIS Pievērs šodien uzmanību tam, ko ēd. Mājās sēdēšana un bumbulēšana nebūs labākā aktivitāte – dari kaut ko aktīvu.

3

DVĪŅI Kas neriskē, tas nevinnē – sen neesi riskējis, tādēļ šodien ir pienācis laiks. Saki “jā” piedāvājumiem un iespējām!

4

VĒZIS Nevajag norakstīt visus cilvēkus – lielākā daļa paziņu Tev vēl labu, tādēļ netici savām šaubām. Un pirmkārt – neklausies baumās

5

LAUVA Tev šodien vajadzēs pieredzējušāku cilvēku padomu. Nekautrējies viņiem to jautāt, jo neko citu tā labā Tu viens nespēsi izdarīt.

6

JAUNAVA Nedomā sliktu par cilvēkiem, pirms vispār esi viņus iepazinis. Ir jāpaiet laikam, lai ieraudzītu patieso “es” – nogaidi.

7

SVARI Šodien būs daudz visādu pienākumu – centies tos visus izdarīt laikā. Nekautrējies no atbildības arī lielākās lietās.

8

SKORPIONS Sava lepnuma un aizdomu dēļ nevajag pazaudēt draugus – var izrādīties, ka tie bijušie tie paši īstākie no visiem

9

STRĒLNIEKS Šoreiz varbūt tik labi neizdosies izsprukt sveikā cauri – mēģini būt atklāts, patiess un teikt visu tieši tā, kā tas ir. Nepalaid baumas!

10

MEŽĀZIS Neaizraujies ar strādāšanu un mācīšanos – ja pārpūlēsi sevi, tad nepietiks laika nākamo dienu lielajiem notikumiem!

11

ŪDENSVĪRS Šodien Tavos spēkos būt sasmīdināt un iepriecināt visus – tas arī būs Tavs trumpis. Būsi uzmanības centrā un neviens to nenosodīs

12

ZIVIS Ja Tev iepatīkas kāds cilvēks, nevajag uzreiz likt uz viņu tik lielas cerības – no tā nav nekādas jēgas, jo pats mēdz padoties pašā sākumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment