21. marta dienas horoskops – diena jauniem atklājumiem!

1

AUNS Šodien dari tikai to, kas nesīs kādus rezultātus. Tavs elastīgais prāts ļaus adaptēties jebkādā jaunā situācijā. Tevi pienācīgi atalgos.

2

VĒRSIS Nekas tā nesagādās prieku, kā satikt sen neredzētus cilvēkus. Domājot par nākotni, neaizmirsti tos, kas solījušies vienmēr būt blakus.

3

DVĪŅI Nedomā par to, kas ir bijis, pievērsies tagadnei. Atceries, ka tavi draugi ir tev blakus, un nekur viņi nepaliks. Nepārstāj ticēt!

4

VĒZIS Pieņem parmaiņas, nevis tikai uztraucies par tām. Ja blakus būs labi cilvēki, tad pats arī paliksi labāks. Viss nokārtosies pats no sevis!

5

LAUVA Dalies ar savām idejām un pielieto tās praksē. Vairāk pielāgosies, tad arī viss šķitīs vienkāršāks. Mājās sēdēt šodien nevajadzētu.

6

JAUNAVA Tev šodien nāksies pavadīt daudz laika nepatīkamā kompānijā, bet spēcīgā apņēmība palīdzēs to pieņemt. Nedusmojies, pirms nezini iemeslus.

7

SVARI Pamatīgi uzlabosies finansiāla situācija. Patīkama tikšanās un pārsteigumi no mīļotā cilvēka. Uzlabosies arī veselība, ja to pats uzmanīsi.

8

SKORPIONS Ja pats nebūsi ietiepīgs, šodiena var izvērsties ļoti patīkama. Neskrien pakaļ baram, rīkojies tā, kā pats vēlies.

9

STRĒLNIEKS Veiksmīgs laiks attiecību veidošanai, ja pašam vispār šobrīd ir tādas vēlmes. Uzmani savu veselību, it īpaši, ja atrodies ne pārāk veselu cilvēku sabiedrībā.

10

MEŽĀZIS Vari paļauties pats uz savām prāta spējām, jo tās visu sakārtos pa plauktiņiem. Ieklausies ģimenes locekļos, viņi šodien piedāvās labus padomus.

11

ŪDENSVĪRS Jautrība sitīs augstu vilni. Neļaujies provokācijām, tās tev var sabojāt dienu. Būs pamatīgi jāpievēršas iekavētajiem darbiem.

12

ZIVIS Viss, kas nāks viegli, tikpat viegli pazudīs. Netērē enerģiju liekām darbībām, parūpējies, lai visam, ko dari, ir kāds noderīgs rezultāts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment