21. marta dienas horoskops – vakars būs pozitīvāks par rītu!

1

AUNS Dienas pirmā puse būs ļoti optimistiska. Centies nedomāt negatīvas domas, jo tas nomāks visu garastāvokli- mieru!

2

VĒRSIS Uzlabosies attiecību joma- ieviesīsies maza skaidrība. Prātā arī iestāsies liels miers. Neklauvē pie aizslēgtām durvīm!

3

DVĪŅI Tev priekšā dažādas grūtības – saistībā ar veselību un māju dzīvi. Izbaudi šodien labu kompāniju- tas uzlabos visas brīvdienas!

4

VĒZIS Būsi noguris no tā, kas visu laiku mācas virsū. Tev kaut kas šodien ir sevī jāmaina- iespējams, ka izskatā- tas palīdzēs justies labāk.

5

LAUVA Jutīsies šodien kā ieslodzījumā- it īpaši, ja personīgi esi par kaut ko atbildīgs. Vakarā būs jāveic kāds ļoti garlaicīgs darbs.

6

JAUNAVA Būsi iesaistīts kādā nopietnā meklēšanā, pētniecībā.Dzīvē šodien būs jauns pavērsiens, kas, iespējams, mainīs pilnīgi visu.

7

SVARI Šodien būs jābūt ļoti pacietīgam un mierīgam. Viss nenotiks pēc Tava prāta- būs jāmāk pielāgoties un pieņemt citu viedokli.

8

SKORPIONS Uzmāksies dažādas negatīvas domas, kuras pašam vien būs jāmēģina izkliedēt. Atceries, ka tā nav citu vaina, ka Tev neizdodas.

9

STRĒLNIEKS Šodien gribēsi dienu pavadīt vienatnē. Vakarā vispār gribēsies pazust no pasaules. Vienkārši ir vajadzīgs laiks vienam!

10

MEŽĀZIS Nav iemesla pārtraukt savus plānus, bet vari censties tos drīzāk pilnveidot. Vakarā būs jāpievēršas notikumu detaļām-būsi pati uzmanība!

11

ŪDENSVĪRS No rīta līdz vakaram tikai pieaugs vēlme pēc komunikācijas. Tavas iespējas nav ierobežotas, tādēļ neierobežo pats sevi!

12

ZIVIS Savu ceļu nomainīsi uz kaut ko pavisam citu. Pavadi šo dienu kopā ar draugiem- viņi Tev atvērs acis attiecībā uz privāto dzīvi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment