22. aprīļa dienas horoskops – neskaties atpakaļ!

1

AUNS Diena jaukiem pārsteigumiem un jaunām idejām. Atradīsies ilgi gaidīts problēmas atrisinājums. Izdari pirmo gājienu!

2

VĒRSIS Lai paveiktu iesākto, pieturies pie jau pārbaudītām pieejām. Domā pie tā, ko dari, nemēģini gūt labumu tikai sev.

3

DVĪŅI Šodien uzturi labas attiecības ar tuviniekiem – strīdi galīgi nenāks par labu. Necepies par sīkumiem, jo to šodien būs daudz!

4

VĒZIS Dari kaut ko tādu, kas Tev īsti nepadodas – atklāsies jauni talanti. Netiecies pēc perfekta rezultāta, galvenais, ka viss būs padarīts.

5

LAUVA Ar visām problēmām necenties tikt galā viens pats – no tā nebūs nekādas jēgas. Visu uztver vieglāk un neskaties atpakaļ pagātnē.

6

JAUNAVA Jebkuru pienākumu šodien izdosies paveikt godam. Nenosodi cilvēkus un nevērtē viņus pēc pirmās pieļautās kļūdas.

7

SVARI Gan garīgi, gan fiziski jutīsies ļoti labi. Ja ir sarežģījumi, ir jārīkojas, lai tiktu ar tiem galā. Tu zini, kas ir jādara – vienkārši jāsaņemas!

8

SKORPIONS Ja esi atlicis lietas uz vēlāku laiku, šodien ir diena, lai visu pabeigtu. Šodien kaut kam būs jauns sākums- gatavojies!

9

STRĒLNIEKS Citiem viss šodien būs jāatkārto divas reizes – galīgi nesapratīsi, kas notiek un ko citi domā. Atbalsts šodien nāks no visām pusēm.

10

MEŽĀZIS Domā par ienākumiem un izdevumiem. Ir laiks sākt veidot iekrājumus, lai iegādātos to, ko jau sen esi vēlējies. Šodien netrako!

11

ŪDENSVĪRS Šodien visu dienu Tev palīdzēs tikai enerģija – pat prātam īsti nebūs jādarbojas, viss notiks pats no sevis. Neiespringsti uz sīkumiem.

12

ZIVIS Šodien vari eksperimentēt ar jaunām lietām. Piedzīvojumiem bagāta diena, ja ļausies tam, kas Tev tiks piedāvāts. Ar galvu obligāti nebūs jādomā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment