18 bāreņi dalās savās izjūtās un stāstos par bāreņu dzīvi

1.Es esmu bārenis. Mana mamma un tētis izkrita no vagoniņa atrakciju parkā. Bija grūti, taču beidzot man ir 18 un es dodos uz koledžu.

2. Būt bārenim ir sliktākā sajūta pasaulē… Šobrīd man ir 21 gads un es vienkārši netieku tam pāri…

3. Gandrīz pienākusi mana dzimšanas diena un man nav naudas, par ko sevi palutināt, esmu bārene bez ģimenes, bez draugiem. Es ienīstu šo gada laiku.

4. Šodien bija mana dzimšanas diena. Tā kā esmu bārenis bez brāļiem un māsām… bija vientuļi. Neviens neatcerējās.

5. Man pašam nākas sevi aizstāvēt un uzturēt. Esmu bārenis, nekad neesmu pazinis savus radiniekus.

6. Esmu bārene un sāku saprast, ka mans ķermenis ir manas vienīgās mājas.

7. Esmu bārenis. Es nezinu, kā darbojas ģimenes.

8. Tā kā kļuvu par bāreni jaunā vecumā, es gribētu puisi, kurš ir tuvs ar savu ģimeni. Man pietrūkst mazo lietu, tādu kā ģimenes vakariņu.

9. Ir grūti visu dzīvi būt bārenim… Nekad nevarētu iedomāties, ka es tik ļoti gribēšu kādu, ko varētu saukt par mammu vai tēti.

10. Man apnicis, ka pret mani izturas citādāk tā dēļ, ka esmu bārene. Tāpēc es vairs nevienam nestāstu.

11. Tā kā esmu bārene, es vienmēr esmu vēlējusies savu ģimeni. Es atradu savu ideālo vīrieti, bet viņam ir 3 bērni. Man šķita, ka tas būs lieliski, bet es joprojām jūtos kā pienācēja no ārpuses. Es joprojām jūtos vientuļa…

12. Būšana bārenim padara dzīvi diezgan vientuļu. Es vēlos kompāniju…

13. Tā kā esmu bārene, es vienmēr esmu meklējusi ģimenisku komfortu pie visiem puišiem, ar ko esmu satikusies. Tas bija negodīgi no manas puses, un es vienmēr biju vīlusies.

14. Lielākoties būt bārenim ir nomācoši un skumji. Bet dažreiz es aizeju vakariņās kāda drauga mājās un esmu priecīgs, ka man nav katru dienu jāsastopas ar vajadzību izdabāt vecākiem un salīdzināšanu ar brāļiem un māsām.

Lasi vēl: Puisis ar Photoshop palīdzību ieliek šodienas sevi bērnības fotogrāfijās: rezultāti izskatās brīnišķīgi! (+FOTO) 

15. Viena lieta, kas ir laba tajā, ka esmu bārenis, ir tas, ka es nekad neilgojos pēc savām mājām.

16. Man nav iebildumu būt bārene, jo pasaule ir man parādījusi, ka tajā ir daudz cilvēku, kas mani mīl. Šī apziņa palīdz man.

17. Es ceru savas dzīves laikā adoptēt vismaz vienu bērnu. Ir daudz bērnu, kuru lielākā vēlme ir būt daļai no ģimenes. Es to pati zinu, jo esmu bārene.

18. Es izaugu kā bārenis. Visi domāja, ka dzīvē neko nesasniegšu. Tagad esmu finansiāli nodrošināts – man ir 3 automašīnas, 2 motocikli un laba dzīvesvieta.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment