23. aprīļa dienas horoskops – mācies no kļūdām!

1

AUNS Ģimenē varētu rasties kādas nesaskaņas,tādēļ šī nebūs tā labākā diena. Bet pacenties atrast kādu, pie kā rast mierinājumu-tas visu izlabos!

2

VĒRSIS Būs Tev diezgan stresaina diena. Liksies,ka diennaktī ir pārāk maz stundu,lai visu paspētu izdarīt. Bet padomā,vai vispār vajag?

3

DVĪŅI Tava pārliecība par sevi piedzīvos mazu krīzi- domāsi,ka neko vairs nespēj un ka nekas nesanāk- ir melnas dienas,bet tāpēc nevajag padoties

4

VĒZIS Jutīsies apmaldījies savā dzīves ceļā. Varbūt arī atrodies uz kādas nelabākas takas,tomēr Tu atradīsi galveno ceļu,kas atnesīs daudz,daudz prieka!

5

LAUVA Tev būs izsūkta enerģija- notiek kaut kas,kas velk Tevi zemē. Atmet tam ar roku, izdzēs visas šaubas un rīkojies kā lauvai pienākas!

6

JAUNAVA Būsi ļoti dzīvespriecīgs, gribēsi visur piedalīties un ar visiem runāties. Izmanto šo pozitīvo dienu savā labā!

7

SVARI Ja jūties kaut kādā veidā ierobežots vai nelaimīgs, ir pēdējais laiks kaut ko mainīt. Nesēdi uz vietas-pats no sevis nekas nenotiks!

8

SKORPIONS Būsi apjucis- īsti nesapratīsi, kā reaģēt uz dažādām lietām. Prasi padomus citiem- viņi būs gatavi Tev palīdzēt!

9

STRĒLNIEKS Kāds brīdis Tev šodien liks justies neērti. Neizvairīties no tā, bet Tu jau proti izbraukt no situācijām. Kopumā būs priecīga diena

10

MEŽĀZIS Nenotici visam,ko Tev šodien saka. Labāk pārbaudi faktus, jo cilvēkiem patīk baumot- bet atceries, ka Tu esi gudrāks!

11

ŪDENSVĪRS Jutīsies tā, it kā Tev kaut kā nebūtu gana- vajadzēs kādu action, bet nevarēsi to nekur dabūt. Nekas- gaidi rītdienu!

12

ZIVIS Īsti nezināsi, kur un kā likties, bet būs kāds viens laimes stariņš, kurš aizvedīs pareizajā virzienā. Šodien mēģini manīt zīmes!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment