23. marta dienas horoskops – koncentrējies uz svarīgāko!

1

AUNS Strādā vienmuļā gaisotnē, paļaujies tikai uz sevi un neļauj citiem stāties tev ceļā. Tavas jaunās, unikālās pieejas dos izaugsmes iespējas.

2

VĒRSIS Tev ir nepieciešams pavadīt laiku ar draugiem un ģimeni. Gūsti šodien dzīves baudas, paļaujies uz savu intuīciju un gribu.

3

DVĪŅI Šodien noteikti ir jāpievēršas fiziskām aktivitātēm. Tikai veselību gan rūpīgi uzmani! Neklausies citu padomos, ieklausies savā sirdsbalsī.

4

VĒZIS Esi iecietīgs- citiem paies ilgāks laiks, līdz viņi pieņems tavu jauno domāšanu. Neskaiti savus cāļus, pirms tie vēl ir izšķīlušies.

5

LAUVA Tu tērē vairāk nekā pelni. Tev rūpīgāk ir jāpievēršas finansiālajiem aspektiem. Tev jāuzturas skaistu cilvēku sabiedrībā, lai justos šodien laimīgs.

6

JAUNAVA Tu šodien diezgan pārspīlēsi un pārpratīsi visas situācijas. Nevajag tik daudz šaubīties, bet vairāk censties paļauties uz citiem.

7

SVARI Finansiālās lietas neatstāj citu rokās – ar to tev pašam jātiek galā. Jaunas idejas nesīs tikai arvien labākus rezultātus, ja to visu arī liksi lietā.

8

SKORPIONS Tev šodien būs ideāla diena, lai sasniegtu to, ko vēlies. Neapstājies pie mazākā šķēršļa, lai arī šķiet, ka tālāk nav jēgas kustēties.

9

STRĒLNIEKS Laba saskarsme ar bērniem. Neļauj citiem uzsākt strīdus ar sevi, tas viss var pārvērsties par kaut ko lielāku. Uzmanies no viltvāržiem!

10

MEŽĀZIS Tev vairāk jākoncentrējas uz darba lietām, nevis attiecībām. Ja tev galvā ir mudžeklis, šobrīd pats to nevērp vaļā. Vari mēģināt izrunāties ar ģimeni.

11

ŪDENSVĪRS Lielākā uzticības persona šodien var pievilt tevi, esi uzmanīgs. Daudz ko palaidīsi garām, ja šodien atteiksi trakām, spontānām idejām.

12

ZIVIS Nemētājies pa labi un pa kreisi. Dažkārt pašam ir jāizrāda iniciatīva, lai kaut kas tavā dzīvē nokārtotos. Galvenais šobrīd ir nemānīt pašam sevi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment