24. septembra dienas horoskops – pieskati pats sevi!

AUNS Labs laiks, lai paplašinātu savus horizontus, centies iegūtās iemaņas šodien likt lietā. Samierinies ar to, ka viss nenoritēs tā, kā būsi ieplānojis.

VĒRSIS Šodien romantika sitīs augstu vilni. Tev jāparūpējas par saviem mīļotajiem cilvēkiem. Biznesa darījumus gan labāk pārcelt uz citu laiku.

DVĪŅI Šodien nevajag pārāk daudz domāt par sevi – pievērs uzmanību citiem, jo viņi no tevis to ir pelnījuši. Nāksies atbildēt par meliem, ko esi sastāstījis.

VĒZIS Noteikti neizvairies no fiziskām aktivitātēm – tas tev ir vajadzīgs, lai uzlabotu iekšējo stāvokli. Izlauzīsies beidzot no pelēkās masas, jo solās būt krāšņa diena.

LAUVA Tevi šodien gaida panākumi – gan mīlestības, gan sevis pilnveidošanas jomā. Neatsakies no pēc pirmā uzmetiena trakiem piedāvājumiem.

JAUNAVA Liela enerģija un pamatīga optimisma deva – ideāla diena, lai piepildītu sen plānotus notikumus. Entuziasms aizvedīs ļoti tālu.

SVARI Diena būs aktīva un ļoti pozitīva. Bet tikai tad, ja neļausi tajā iekļūt negatīviem cilvēkiem. Nāksies izvērtēt kādu attiecību vajadzību tavā dzīvē.

SKORPIONS Būs iespēja uzlabot savu materiālo pozīciju, nodibināt jaunas attiecības un uzsākt projektus. Ar apņēmību var paveikt daudz!

STRĒLNIEKS Vairākās dzīves jomās šodien piedzīvosi patīkamus panākumus. Tomēr kāda cilvēka klātbūtne sagādās dažus nepatīkamus brīžus.

MEŽĀZIS Daudz cilvēku ap tevi saņems to, ko būs vēlējušies: tas tev liks palikt negatīvākam, bet, ja saņemsies un ticēsi veiksmei, no citiem daudz neatpaliksi.

ŪDENSVĪRS Informatīva komunikācija būs tieši laikā. Nevajag dibināt draudzīgas attiecības ar tiem, ar kuriem konkurē – to noteikti ir jāatceras!

ZIVIS Kustēšanās pretī savam mērķim būs diezgan dārga. Cilvēki ap tevi sāks kļūt spēcīgāki un panākumiem bagātāki – savu vietu saglabāt būs sarežģīti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment