25. jūlija dienas horoskops – neskumsti par niekiem!

AUNS Labi apdomā to, ko vēlies darīt. Steidzīgi pieņemti lēmumi nenovedīs pie pareizā rezultāta. Kas viegli būs atnācis, to arī viegli varēsi pazaudēt.

VĒRSIS Nepārproti to, kas tev tiek pateikts. Ja jūti, ka cilvēki cenšas manipulēt ar tavu prātu, tad centies no tā izvairīties pilnībā.

DVĪŅI Nežēlo tagad tos, kuri iepriekš tev ir darījuši pāri. Nav jāatriebjas, bet tu nedrīksti pazemoties. Pašpārliecinātība šodien nostrādās labāk nekā jebkas cits.

VĒZIS Ja tik daudz reižu pārdomāsi, tad beigās pazaudēsi visu. Nonāc pie viena lēmuma, jo prātā ir jāievieš skaidrība. Noteikti neklausies baumās.

LAUVA Nevajag izplatīt runas, par kurām pats neesi pārliecināts, iespējams, ka ļaunumu nodarīsi tikai sev. Ja nevari sadarboties komandā, tad nāksies visu paveikt vienatnē.

JAUNAVA Viss notiks daudz lēnāk, nekā tu varēsi paciest. Negribēsies laiku īsti pavadīt kopā ar cilvēkiem, tādēļ jāpamēģina šodien no visa norobežoties.

SVARI Šodien tev viss ir jādara lēnām un mierīgi, citādāk kaut ko sajauksi, kas izraisīs lielus zaudējumus. Nesaki “jā” lietām, kuras darīt nemaz nevēlies.

SKORPIONS Ieklausies tajā, ko tev saka citi, dažkārt viņi vienkārši zina labāk. Tev atkal ir bijuši lieli mērķi, bet šoreiz tev tie arī realizēsies.

STRĒLNIEKS Šodien uzzināsi daudz jauna, tas palīdzēs nomierināt prātu. Nebūs ļoti daudz enerģijas, tomēr būs iespējams visus darbus paveikt līdz galam.

MEŽĀZIS Uzradīsies kāds cilvēks, kurš neko pārāk labu tev nevēl. Centies no tā izvairīties. Neļaujies trakām emocijām, tev sevi ir jānomierina, jāsaglabā vecais saprāts.

ŪDENSVĪRS Ja visu darīsi uz ātru roku, pieļausi daudz kļūdu. Esi uzmanīgāks. Citi bāzīs acīs to, kas tev nesanāk, saglabā mieru un nereaģē uz to neadekvāti!

ZIVIS Nešauj pār strīpu ar to, ko nevari pats panest. Ja tev liekas, ka esi nelaimīgs, atceries, ka ir cilvēki, kuriem iet vēl sliktāk, un tev šiem cilvēkiem ir jāpalīdz.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment