25. marta dienas horoskops – viss vēl var nokārtoties!

1

AUNS Viss sāk iet pareizajās sliedēs, un tu to jūti. Velti šo dienu radošām aktivitātēm, kas palīdzēs attīstīt tavus talantus. Neaizmirsti par tiem, kuriem tu esi vajadzīgs.

2

VĒRSIS Tev nav jāskrien pakaļ citiem cilvēkiem, apstājies un gaidi, kurš pats nāks pie tevis. Viss nav tik ļauni, cik varbūt sākotnēji tas izskatās.

3

DVĪŅI Būs vairāki pārpratumi, kas patraucēs mierīgo ikdienu, tomēr ar visu varēsi lieliski tikt galā. Atpūta pie dabas krūts palīdzēs sakārtot tavas domas.

4

VĒZIS Ja mētāsies no vienas lietas pie otras, tad uz sirdsmieru vari necerēt. Velti laiku skaistumkopšanai, dari visu, lai justos labi gan kā ārēji, gan iekšēji.

5

LAUVA Nevajag dusmoties uz citiem par to, pie kā vainīgs patiesībā esi tu. Jo vairāk spēsi atzīt savas vainas, jo ātrāk spēsi adaptēties jaunajā vidē.

6

JAUNAVA Nekas ļauns nenotiks, ja mazliet pārkāpsi pats savus principus. Pie tam citu acīs tas liks tev izskatīties daudz interesantākam un jautrākam cilvēkam.

7

SVARI Padomā, kurā pusē nostājoties, lielākumu labumu gūsi pats. Mazas problēmas ar finansiālo situāciju, tomēr visu ir iespējams sakārtot. Neaizmirsti draugus.

8

SKORPIONS Gribēsies citiem pierādīt, ka viņiem nav taisnība, bet šādi vari iemantot jaunus ienaidniekus. Viss apkārt izskatīsies labāks, nekā tas ir, tādēļ uzmanīgi!

9

STRĒLNIEKS Neļauj sevi apmuļķot cilvēkiem, kuri tevi vēlas tikai izmantot. Būs patīkamas pārmaiņas, kas parādīs to, kā dzīve turpmāk risināsies.

10

MEŽĀZIS Šodien tev vajag jautrību – nedrīkst darīt neko pārāk nopietnu, jo tas var pamatīgi sabojāt garastāvokli. Ļauj draugiem izsūdzēt savas bēdas, esi viņiem līdzās.

11

ŪDENSVĪRS Tā jau liekas, ka visur citur vienmēr zāle zaļāka, bet šobrīd patiesībā ir otrādāk. Novērtē to, kas tev ir, un centies palīdzēt tiem, kuriem klājas grūtāk.

12

ZIVIS Ja tik izmisīgi sargāsi to, kas ir tev, vari attapties viens pats ar visādiem labumiem. Bet, tā kā tev vajag emocionālu atbalstu, labāk izvēlies vairāk pievērsties citiem cilvēkiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment