25. oktobra dienas horoskops – uzspīdēs neticama veiksme!

AUNS Dzirdēsi patīkamas ziņas, kuras gaidi jau labu laiku. Draugi šodien tevi nepievils, tādēļ droši uz viņiem vari paļauties.

VĒRSIS Nedomā par aizgājušiem laikiem, tev vairāk jāpievēršas tagadnei, citādāk pats sev visu arvien vairāk un vairāk bojā.

DVĪŅI Šodien tevī būs ļoti daudz emociju – būsi uzvilkts un ļoti viegli nokaitināms. Neatsakies no palīdzības tikai sava lepnuma dēļ.

VĒZIS Vari šodien veidot ļoti tālas nākotnes plānus, jo tie varētu izdoties. Paļaujies uz iekšējo balsi un nedomā par lietām, kurām tev nav pierādījumu.

LAUVA Šodien varēsi nodemonstrēt savu labāko pusi. Padomā par to, vai tas, ko šobrīd dari, ir tas, ko vēlies, vai arī vienkārši meklē stabilu pamatu?

JAUNAVA Šodien ļoti aktīvi gribēsies pildīt savus pienākumus. Kāds vēlas savā labā izmantot tavu labo sirdi – centies atpazīt šo pašlabuma meklētāju!

SVARI Tu vienkārši atteiksies domāt loģiski, emocijas pār visu ņems virsroku. Domā par nākotni – šodien vari visu sakārtot pa plauktiņiem.

SKORPIONS Ļoti impulsīva attieksme – daudz nedomāsi, bet vienkārši darīsi. Jāiemācās sevi kontrolēt, citādāk tas var beigties bēdīgi.

STRĒLNIEKS Pat ja esi pilnībā apmierināts ar to, kas notiek tavā dzīvē, nedrīksti apstāties un atpūsties – tā visu vari palaist vējā.

MEŽĀZIS Neparasta pieeja parastajam darbam nesīs ļoti labus rezultātus. Šodiena nebūs tā labākā diena pašsajūtas ziņā.

ŪDENSVĪRS Neuzliec citiem savus pienākumus – lai arī citi tam piekritīs, karma darīs savu. Padomā par to, cik godīgs pēdējā laikā esi.

ZIVIS Šķitīs, ka viss brūk un jūk, bet atslēga ir tā, ka vienkārši ir jāsaglabā miers. Meklē varbūt jaunas darba iespējas, šodien var paspīdēt laime.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Raimonds</cite>

    Pievienojies grupas izlozēm loterijās kopā ar mani! Neviens no šī grupas, sauktas par sindikātu, lietotājiem nezaudē ne centa! To personīgi garantēju es pats, pats ar savu naudu – katrā izlozē es lieku ne mazāk pat 500€ Sindikāta būtība: grupas dalībnieki “samet” naudu un nopērk lielu daļu konkrētas loterijas biļešu tirāžu. Dažas no visas grupas (parasti tās ir pāris biļetes) laimē lielas summas. Visas laimētās summas tiek saliktas kopā un sadalītas visiem sindikāta biedriem proporcionāli pēc tā, cik, kurš nopirka biļetes. Šādā veidā neviena no biļetēm nebūs neveiksmīga. Laimē visi.
    Kā piedalīties sindikātā:
    1.Piereģistrējieties pie biļešu izplatītāja šeit: http://bit.ly/2esKZTW
    2. Pievienojaties pie sava konta, lapas apakšā labajā pusē spiediet “Contact us to boost your winning chances!”
    3. Atvērušajā ziņu logā ierakstiet ziņu angļu vai krievu valodā (atkarībā no tā, kuru valodu pats protat)
    Ziņā NOTEIKTI norādiet savu vārdu, uzvārdu, telefona numuru kā arī e-pasta adresi un tekstu angliski vai krieviski – “vēlos piedalīties win-win sindikātā ar Raimondu Avotu”.
    4. Gaidiet zvanu no LottoLucker vadītājas Megan Jones. Viņa jūs pievienos pie sindikāta.
    Ja zvanu nesagaidāt, tas nozīmē, ka šai izlozei vietu skaits jau ir aizpildīts un savu ziņu atkal vajag nosūtīt citu dienu.
    Darīts! Kad uzaicinās piedalīties sindikātā, pērciet biļetes un – veiksmi izlozē! Katrs, kurš piedalās sindikātā, vidēji palielina savas investīcijas 3,19 reizes!

Leave a Comment