26. jūlija dienas horoskops – esi tu pats!

1

AUNS Centies palikt mierīgs par spīti tam, ka ceļā stāsies grūtības. Piedzīvosi šodien pilnīgas dzīves sajūtu, pacenties to nelaist vaļā.

2

VĒRSIS Spēcīgas emocijas šodien dos tev dzīves mācību. Gribēsi izolēt sevi no apkārtējās pasaules, tomēr tas nekādīgi neizdosies.

3

DVĪŅI Būs enerģijas pieplūdums, bet tas nepalīdzēs atrisināt problēmas. Pa galvu šaudīsies noslēpumainas domas, bet par to neuztraucies.

4

VĒZIS Šodien uz priekšu tevi vadīs intuīcija. Gribēsies mieru un klusumu – pa dienu tas arī izdosies. Sapņi šodien piepildīsies!

5

LAUVA Šodien būs diezgan agresīvs noskaņojums. Vairākas reizes nāksies pārdomāt, kā pareizi rīkoties. Pats sev vari būt padomdevējs.

6

JAUNAVA Varēsi bez īpašas piepūles sasniegt to, ko vēlies. Šodien tiksi saprasta – cilvēki būs uzticīgi, pieklājīgi un vienkārši labākie draugi.

7

SVARI Vairāk domā par nopietnajām lietām. Neļaujies vienkāršam plūdumam, uzmanīgi sper soļus uz priekšu, jo tuvojas klupšanas akmens.

8

SKORPIONS Ar šarmu varēsi panākt praktiski jebko. Nelien tikai citu cilvēku dzīvē, paliec pie savējās, citādi kaut ko kārtīgi sabojāsi.

9

STRĒLNIEKS Neseko citu padomiem – tev uz pleciem pašam sava galva. Intuīcija strādās uzdevumu augstumos, tādēļ tas būs diezgan droši.

10

MEŽĀZIS Personiskās attiecības ieies tādā gultnē, kādā tu nebūsi īpaši apmierināts. Centies iet uz priekšu ar paceltu galvu – nenokar degunu!

11

ŪDENSVĪRS Tev ir jāuzsāk jauns dzīves aplis – diena, lai kaut ko krasi mainītu. Nebaidies no izaicinājumiem, rīkojies spontāni!

12

ZIVIS Jo vairāk domāsi par citiem, jo labāk pašam klāsies. Tev lēnām uzlabojas attiecības ar cilvēkiem, centies tās šodien nesabojāt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment