27. februāra dienas horoskops – diena jauniem atklājumiem!

1

AUNS Šodien uzvaras stāvēs tavā pusē, tomēr nevajag celt degunu debesīs. Tavs slinkums var šodien nākt par ļaunu, tādēļ centies par sevi parūpēties.

2

VĒRSIS Šodien tevi īsti nekas neuztrauks, tomēr kāda doma galvā šaudās pārāk bieži. Tiec galā ar to, kas tevi uztrauc, lai vari turpināt ceļu.

3

DVĪŅI Tev priekšā būs daudz izdevību, bet būs jāmāk tās izmantot. Jāpievērš pastiprināta uzmanība detaļām, kā arī jāpadomā par to, ko tu patiešām vēlies.

4

VĒZIS Dienas laikā tevi nomāks nopietnas problēmas. Centies nebūt sapņains un emocionāls, jo šodien tev jabūt stipram. Kapitālas pārmaiņas mājas dzīvē.

5

LAUVA Tavas idejas šodien var tikt pārprastas, tādēļ būs jāizsakas skaidrāk. Šodien tu vari savārīt lielas nepatikšanas, tādēļ mazliet centies pamainīt savus plānus.

6

JAUNAVA Diena var nest problēmas ar līdzcilvēkiem – strīdi un nesaprašanās. Būs jāmāk piekāpties un galvenais – atvainoties, citādi ies kā kara laukā.

7

SVARI Šī tev ir ļoti svarīga diena. Ir jādomā par sevi un nākotni – jākārto parādi un jādomā par to, ko ikdienā nomet pie malas.

8

SKORPIONS Viss šodien grozīsies ap mīlestību – tikai tā būs jāmāk pareizi izrādīt. Tevi var pārprast vai nesaprast pavisam, tādēļ centies būt godīgs.

9

STRĒLNIEKS Būs jāpacenšas, lai tev noticētu. Centies vairāk runāt par to, kas tev ir uz sirds, tā pats ātrāk jutīsies laimīgāks.

10

MEŽĀZIS Savu sapņu pasauli mazliet pakliedēs citi cilvēki. Būs grūti koncentrēties uz svarīgo, jo domas lidinās pavisam kur citur – centies palikt pie pilna saprāta.

11

ŪDENSVĪRS Tava ziņkārība tev šodien var sagādāt nepatikšanas. Laiku ieteicams atvēlēt draugiem, lai nerastos lieki konflikti.

12

ZIVIS Nedod solījumus, par kuriem skaidri zini, ka nespēj tos turēt. Tev šodien būs ļoti daudz enerģijas, kuru būs jāmāk likt lietā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment