27. marta dienas horoskops – neiespringsti!

AUNS

Nepavērs situāciju sev par labu, tev jābūt taisnīgam pret citiem cilvēkiem. Ar viltu šodien nekā nepanāksi, tādēļ pat vari nemēģināt censties.

VĒRSIS

Varbūt ir vērts padomāt skaidrāk, ko vēlies panākt ar visu, ko šobrīd dari. Nevajag rīkoties pretēji tam, kā pats vēlies. Un atceries, ka vienmēr ir vērts riskēt.

DVĪŅI

Pakāpsies mazliet augstāk – to ieraudzīs arī apkārtējie. Kad viss ir sācis iet uz augšu, tad arī garastāvokļa maiņas vairs nav tik krasas. Šodiena ir mierīga – izbaudi!

VĒZIS

Šodien tev nebūtu ieteicams sameloties, jo meli nāks gaismā. Nevajag bēgt no patiesības, jo trakākais, ko cilvēks var darīt, ir melot pats sev.

LAUVA

Nejūties laimīgs? Maini kaut ko! Lai arī daudz kas novērš tavas domas, pats zini, kā jūties, kad esi viens pats. Ir vērts pielikt pūles, lai savestu kārtībā visus dzīves sektorus.

JAUNAVA

Kaut ko gribēsies, bet īsti nevarēs saprast, ko. Centies vairāk paklausīt savām vēlmēm, bet tajā pašā laikā palīdzēt tiem, kuriem tas ir vajadzīgs.

Lasi vēl: Neticami: šis zēns spēj pagriezt galvu 180° leņķī (+ VIDEO)

SVARI

Apdomā kārtīgi, pirms izvēlies izšķirošo soli. Ir daudz sarkano karogu tavai šā brīža izvēlei, tādēļ vari būt diezgan drošs par sava lēmuma pareizumu.

SKORPIONS

Visu nevarēsi paspēt uzreiz, tāpēc savs laiks šodien ir jāsaplāno. Neatsaki palīdzību cilvēkiem, kuri grūtos brīžos tev paši ir snieguši atbalstu.

STRĒLNIEKS

Atjauno senas attiecības ar cilvēkiem, kuru klātbūtne tev pietrūkst – tam šobrīd ir labākais laiks. Neatsakies no piedzīvojumiem un esi tur, kur jūties vislabāk!

MEŽĀZIS

Pievērsies savai labsajūtai – tas tev šobrīd ir pats svarīgākais. Ja darīsi ko tādu, kas neatbilst tavām vēlmēm un pārliecībai, vari aiziet pa nepareizo ceļu.

ŪDENSVĪRS

Visi teiks priekšā, kā rīkoties, bet pašam negribēsies klausīties. Ir vērts atvērt acis un paskatīties, ko tu tur visur apkārt patiesībā esi sadarījis.

ZIVIS

Kādam ļoti ir nepieciešams tavs atbalsts – esi īsts draugs, aizmirsti uz brīdi par sevi un pievērsies tam, lai kādam palīdzētu. Uzplīsīs senas rētas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment