27. oktobra dienas horoskops – veiksmīgi darījumi!

1

AUNS Romantiskais etaps sāk spēlēt arvien nozīmīgāku lomu tavā dzīvē. Paplašināsies tavs sociālais loks, dibināsies nozīmīgi kontakti.

2

VĒRSIS Ņem labumu no saviem kanāliem; strādā tiem un papildini tos. Šodien uzradīsies labs padomdevējs, ņem vērā arī izteikto kritiku!

3

DVĪŅI Izmantosi savu enerģiju pozitīvās pieredzēs. Praktiski nebūs vajadzīgs pašam daudz ko darīt, lai piepildītos tavas vēlēšanās.

4

VĒZIS Nodrošināta psiholoģiska aizstāvība. Par to tev būs liels prieks. Neļauj pēkšņām garastāvokļa maiņām no sevis izsūkt visu labo.

5

LAUVA Tavi tuvienieki neapstāsies uz vietas, un tu negribēsi sekot tikai nopakaļ. Šodien cīņa par būšanu pirmajam un par to, lai tevi pamana.

6

JAUNAVA Liela iespēja, ka papildināsies tavs bankas konts. Šodien nav ieteicams domāt par politiku, prāts ir jāatbrīvo un jābūt mierīgam.

7

SVARI Pavisam vienkārši būs nodibināt attiecības, bet vairāk runa par darba attiecībām. Tava interese pievērsīsies kam pavisam nebijušam.

8

SKORPIONS Tev labāk veiksies neformālā atmosfērā. Spriedze tev šodien nav vajadzīga, tādēļ izvairies no tās. Izbaudi dzīves priekus!

9

STRĒLNIEKS Kļūsi par ievērojamāko cilvēku kādā lielā pūlī. Tā kā uz tevi skatīsies no apakšas, parūpējies, lai tas, ko citi redz, ir pieņemams.

10

MEŽĀZIS Šodien daudz nevajadzēs pievērsties darbam. Gribēsies visu laist gar ausīm un nevienu neņemt vērā – tas tev lieliski sanāks.

11

ŪDENSVĪRS Nebūs nekur jāsteidzas, vari neuztraukties. Veselība labā stāvoklī, arī iekšējais kaut kā turēsies pie samaņas. Pārāk daudz centies nedusmoties.

12

ZIVIS Tev šodien kaut kas jāizmaina mājas interjerā. Nebūs miera, tādēļ ieteicami kādi stresa noņemšanas vingrinājumi. Gaidāmas pārsteidzošas ziņas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment