28. februāra dienas horoskops – visam savs laiks!

1

AUNS Šodien atradīsies nemitīgā kustībā. Jāuzmanās no liekas pārspīlēšanas un pārāk ātras skriešanas uz priekšu, jo tad var draudēt liels klupiens.

2

VĒRSIS Kaut kādā ziņā šodien būsi atguvis sirdsmieru, bet iespējama tikšanās, kas vēl vairāk samaisīs to, kas ir galvā. Uztraucies par saviem pienākumiem!

3

DVĪŅI Tava divkosība šodien izpaudīsies dubultā, tieši tāpēc beidzot pats to spēsi pamanīt. Tava pievilcība no tevis šodien staros maksimāli.

4

VĒZIS Tava atmiņa palīdzēs šodien normāli kustēties uz priekšu. Tikai jāiemācās domāt vairāk loģiski, nevis emocionāli. Neatkāpies, bet centies cīnīties.

5

LAUVA Pārāk liela uzspēlēšana var novest tevi pie nepareizās kompānijas. Mēģini būt tu pats, nevis kāpt tik augstu, kā visu laiku centies.

6

JAUNAVA Loģika spēlēs dienā galveno nozīmi – būsi nemierīgs, tomēr zināsi, kā izkļūt no sarežģītām situācijām. Neaizmirsti mīļos cilvēkus!

7

SVARI Šodien Svari ļoti svārstīsies, nezinās, uz kuru pusi likt smagāku sveramo. Ieklausies draugu padomos, jo tie šoreiz būs tie pareizie.

8

SKORPIONS Jo vairāk pretosies, jo vairāk atgrūdīsi cilvēkus, kuri vienkārši vēlas būt tev blakus. Centies būt mazliet mīļāks un piekāpīgāks.

9

STRĒLNIEKS Tu dod priekšroku kvalitātei, tādēļ arī šobrīd atrodies uz pareizā ceļa. Mēģini iejusties citu cilvēku ādā, tad arī viss var sākt iet uz augšu.

10

MEŽĀZIS Ja daudz domāsi par sevi, no tevis novērsīsies. Esi šodien sasniedzams, jo gaidāms svarīgs zvans, kuru nedrīksti atļauties palaist garām.

11

ŪDENSVĪRS Ja nespēj peldēt pretī straumei, ir pienācis laiks pakļauties tai. Mazliet jāatlaiž groži un jāpieņem citu cilvēku viedoklis.

12

ZIVIS Nestrīdies, ja zini, ka tev nav taisnība. Turi solījumus, nevis tikai runā to, ko vispār nedomā. Tev šodien blakus būs cilvēki, lai palīdzētu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment