28. janvāra dienas horoskops – pieliec klāt vēl vienu soli!

1

AUNS Šodien ļoti svarīga būs ģimene. Nāksies piestrādāt pie labu attiecību veidošanas. Tomēr uzmanību visu laiku kaut kas novērsīs.

2

VĒRSIS Nepieņem kategoriskus lēmumus un ieklausies tajā, ko tev saka citi. Izmanto šo dienu, lai padomātu par savu attieksmi.

3

DVĪŅI Uztraukumi par naudu, ko esi aizņēmies. Būs jāatdod parādi. Problēmu risināšana balstoties uz intuīciju ir trakākais, ko tagad vari darīt.

4

VĒZIS Tev šodien ir jāatpūšas. Veselība sāk pieklibot. Lai arī ir daudz pienākumu, izvēlies par labu veselībai. Atbrīvo prātu no sliktām domām.

5

LAUVA Distancē sevi pats no savām ambīcijām. Šodien esi ar tiem, kuriem tiešām uzticies. Nebūsi pilnībā apmierināts, bet uz to nebalsties.

6

JAUNAVA Gribēsies nokārtot visus darba jautājumus. Atbrīvojies no visa, kas uzdzen stresu. Nebūs daudz enerģijas, bet apņēmība gan liela.

7

SVARI Pienācis laiks karjeru pārcelt citā līmenī. Paplašini savu sociālo loku, centies daudz kontaktēties. Enerģijas pieplūdums.

8

SKORPIONS Neskatoties uz dienas iesākumu, diena būs ļoti laba. Emocionālā harmonija un laba veselība. Būs iespējas, ko izmantot.

9

STRĒLNIEKS Iepriekšējie plāni sāks šķist muļķīgi. Rīts būs diezgan agresīvs. Ja kādam par tevi ir aizdomas, viņi nav obligāti jāpārliecina.

10

MEŽĀZIS Sarunas ar citiem būs ļoti mierīgas un pārdomātas. Būs jādisciplinē sava iekšējā pasaule – pie tā gan nāksies smagi piestrādāt.

11

ŪDENSVĪRS Tev jāizvēlas komfortabls dienas režīms. Jebkura novirze no veselīga dzīvesveida tevi spēcīgi ietekmēs. Izvēlies pareizo!

12

ZIVIS Neļauj savām idejām vienkārši izzust – liec tās lietā un attīsti. Būs iespēja saredzēt savu potenciālu, it īpaši emocionālo!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment