29. jūnija dienas horoskops – visam savs laiks!

1

AUNS Noteikti pamanīsi, ka attiecībās viss neiet gluži tā, kā esi plānojis. Lai saņemtos, tev būs vajadzīga kārtīga deva pašapziņas, tā kā pacenties to kaut kur dabūt.

2

VĒRSIS Atsakies no visiem darbiem, ko šodien esi paredzējis izdarīt. Var rasties romantiskas attiecības, ja diena ir saistīta ar ceļošanu. Koncentrējies uz naudas taisīšanu.

3

DVĪŅI Tu vēlēsies savā ikdienas dzīvē veikt drastiskas pārmaiņas. Neviens tev nestāv ceļā, ja vien esi par sevi pārliecināts. Ja alksi kāda cilvēka, dari visu, lai viņu dabūtu.

4

VĒZIS Tava detalizētā pieeja darbiem palīdzēs sasniegt labākus rezultātus. Nekas tev nebūs šķērslis, un šodien tu cilvēkus šarmēsi vairāk nekā jebkad.

5

LAUVA Tev būs ļoti spēcīga ietekme uz pretējo dzimumu – varēsi panākt visu, ko vien vēlēsies. Profesionālajā sfērā šo vari likt lietā. Neapstājies tikai tādēļ, ka gribas paskatīties atpakaļ.

6

JAUNAVA Komunikācijai ir jābūt atvērtai, precīzai un patiesai. Nevajag steigties tērēt naudu, kuras tev tā īsti nemaz nav. Šodien domā piecus soļus uz priekšu.

7

SVARI Uzradīsies iespējas, kas tev ļoti palīdzēs. Tikai atliek būt pareizajā vietā, pareizajā laikā. Nesatraucies par sīkumiem, jo tādu šodien būs ļoti, ļoti daudz.

8

SKORPIONS Neatsakies no tā, ko vēlies, tikai tādēļ, ka citiem tas nešķiet pareizi. Viss ir tavās rokās, tev ir jāzina, ko jūti, un jārīkojas tieši tā, kā sirds liek.

9

STRĒLNIEKS Nāksies samierināties ar realitāti, bet tajā pašā laikā paspīdēs ļoti spožas iespējas. Nevajag sēdēt kādam uz pleciem, centies nostāties uz abām kājām.

10

MEŽĀZIS Ja gribas aizmirsties, nevajag pieļaut pārāk pārsteidzīgus lēmumus. Tev galvenais šodien ir apzināties savu vērtību – tā pilnīgi viss kļūs vienkāršāks.

11

ŪDENSVĪRS Neturi ļaunu prātu uz cilvēkiem, kuri tā ir rīkojušies, lai viņiem būtu labāk. Tu arī spēj būt egoists. Šodien nedrīksti tik ļoti sodīt citus, tas pašam nāks par sliktu.

12

ZIVIS Padomā, pirms dari, jo šodien soļi var būt saraustīti un nesaprotami. Esi jau palaidis garām vienu labu iespēju, negribēsi tagad vēl kaut ko sabojāt. Domā līdzi ar galvu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment