29. maija dienas horoskops – būs viegli aizsvilties!

1

AUNS Savus darba pienākumus gribēsies uzgrūst citiem. Labāk centies saņemt enerģiju un rīkoties pats. Panākumi mīlas frontē.

2

VĒRSIS Ja sāksi domāt ar galvu, šodien daudz ko vari uzlabot pats sevī. Neatmet cerības par to, ko esi jau sen iekārojis!

3

DVĪŅI Nekas tā šodien neiepriecinās kā tuvāko mīlestība un rūpes. Pats arī daudz dosi pretī, kas tikai stiprinās saikni.

4

VĒZIS Pa galvu šaudīsies domas, no kurām netiksi galā. No koncentrēšanās nekas nesanāks. Velti laiku šodien sev!

5

LAUVA Ja saņemsies, tad lielas lietas panāksi. Ir jāsakārto savs emocionālais stāvoklis, lai varētu tikt galā ar pārējo!

6

JAUNAVA Prieks šodien būs nemitīgi. Visur tikai gaišas krāsas un pozitīvas emocijas. Darbi jauks galvu, bet tas tā..nekaitīgi.

7

SVARI Pēdējā laikā tiešām pārāk daudz domā. Labāk būtu atpūtināt prātu un pievērsties kaut kam nesvarīgākam- tas izdosies!

8

SKORPIONS Nevietā nosodīsi citus, bet drīz vien sapratīsi savas kļūdas. Centies šodien atzīt savu vainu-tas par ļaunu nenāks!

9

STRĒLNIEKS Neticami dzīvespriecīgs noskaņojums- vismaz dienas otrajā pusē. Nāksies pieņemt arī dažas nepatīkamas lietas.

10

MEŽĀZIS Sāksies pārdomas par dzīvi kā tādu. Jautājumi „Ko es vēlos? Kā man dzīvot?” šodien topa augšgalā- tikai mieru!

11

ŪDENSVĪRS Šodien visu vienkārši gribēsies sasteigt. Un piebremzēt gan Tevi nevarēs kurš katrs. Domā vismaz 5 soļus uz priekšu.

12

ZIVIS Ko domāsi, tas arī iespaidos visu dienas gaitu. Sapņot nevienam nav aizliegts, tomēr Tev derētu sākt arī kaut ko darīt!