29. oktobra dienas horoskops – nāksies sevi aizstāvēt!

AUNS Šodien laiku pavadīsi ar cilvēkiem, kuru klātbūtnē jūties visērtāk. Varbūt ir vērts no savas sirds nomest kādu sen glabātu noslēpumu?

VĒRSIS Vieglāk būs, ja izvērtēsi savas prioritātes un patiesās vēlmes. Nemāni citus cilvēkus, ja viņi izpilda tikai tavas mirkļa iegribas.

DVĪŅI Šodien lieli panākumi finansiālajā lomā – pastāv iespējamība kaut ko laimēt, tādēļ vari riskēt, bet, protams, ar mēru.

VĒZIS Labas lietas nenotiek uzreiz – par tām nāksies pacīnīties. Tava laime būs atkarīga no tā, cik pozitīvi pats sevi noskaņosi.

LAUVA Šodien neaizraujies ar nākotnes plānu kalšanu – domas būs milzīgas, bet tās būs grūti realizēt. Jo vairāk realitātes, jo labāk.

JAUNAVA Nepārspīlē ar gatavošanos – beigās sapratīsi, ka no tā īsti nav bijusi jēga. Noskaidro visus situācijas etapus, lai būtu mazāka iespējamība kļūdīties.

SVARI Esi ļoti nedrošā vietā – gribi mētāties no vienas puses uz otru, tomēr varbūt ir jāmēģina sevi savākt kopā un palikt pie kaut kā viena?!

Lasi vēl: Atklāts jauns Zodiaks- Iespējams, Tu pēc horoskopa neesi tas, kas domāji, ka esi!

SKORPIONS Padomā par to, kas tev ir svarīgākais, pirms pieņem tik krasu lēmumu. Viss var neizdoties pēc plāna, tādēļ ir jāpatur kāda rezervīte!

STRĒLNIEKS Neiesaisties aizdomīgos darījumos, nedari neko tādu, kas stāv pāri taviem principiem. Iespējama negaidīta tikšanās, kas pārvērtīs tavu ikdienu.

MEŽĀZIS Pārāk daudz gribēsies domāt par lietām, kas nemaz nenotiek. Ir vērts mazliet piebremzēt ar nākotnes kalšanu, nekur nav jāsteidzas.

ŪDENSVĪRS Šodien cilvēki tevi pievils, un pat sāpīgākais, ka tie tuvākie. Tomēr nevajag ilgi turēt aizvainojumu, izvērtē situāciju no visiem aspektiem.

ZIVIS Ir vērts sazināties ar cilvēkiem, kuri tev ir svarīgi. Šodien skaidri izjutīsi, cik ļoti nespēj ietekmēt laiku – tā būs par maz.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment