3 alternatīvas dimanta laulību gredzenam

Laulības gredzenam ir piešķirta svarīga loma, laulību noslēdzot. Tas ir kā mīlestības un uzticības simbols un tam teorētiski vajadzētu būt tikai vienam laulības gredzenam mūžā, nekad to nemainot. Bet tam ne vienmēr ir jābūt dimantam vai briljantam. Sieviete ļoti iespējams, ka nepretosies tāda gredzena izvēlei, bet gredzens ir jāuztver tikai kā simbols, kurš nerada tavu mīlestību lielāku un patiesāku, ja tu esi sagādājis dārgāku gredzenu.

  1. Mezgls

Šī ir ideāli piemērota izvēle, ja tavai sievietei ir vienkārša un klasiska gaume. Mezgls ir lielisks simbols, lai dāmai aplecinātu to, ka esi gatavs saistīties ar viņu uz mūžu un tas ir mūžības simbols.

ring

  1. Dārgakmeņi

Dimants nav vienīgais dārgakmenis. Ir pieejama plaša un interesanta dārgakmeņu pasaule, kurā ir skaisti, krāsaini akmeņi, katrs ar savu nozīmi. Tāpēc tu vari izvēlēties akmeni ar īpašu nozīmi, kuru tava draudzene, topošā sieva nēsās sava pirkstā. Dāvā viņai tādu gredzenu, kura akmens simbolizē tieši to, ko tu vēlies viņai vēstīt.

opal

Pāris akmeņu nozīmes piemēr:

Ahāts: patiesība, aizsardzība, spēks
Zilais topāzs: drosme pārvarēt sarežģījumus un bailes, saistībā ar uzticību, draudzību, maigumu un cieņu.
Opāls: mīlestība, kaisle, vieglums, radošums, spontānums un iedvesma.
Rubīns: mīla, uguns, draudzība, cēlums, laime.

  1. Dzimtas relikvija

Pirms tu gatavojies atstāt milzu naudas summu par gredzenu ar dimantu, apjautājies un noskaidro, varbūt tavai vecmammai vai kādai citai tuvai radiniecei ir saglabājies kāds dārgakmenis, kuru tu varētu izmantot sava laulības gredzena radīšanā. Šis variants tev ietaupīs ne tikai naudu, bet piešķirs arī tam dzimtas vērtību. Tas radīs vēsturi. Pat dimanta gredzens, kurš ir nodots no paaudzes paaudzē, ir daudz vērtīgāks nekā tas dimanta gredzens, kurš ir iegādāts smalkākajā veikalā. Tam ir pavisam cita vērtība, kuru nevar nopirkt par naudu. Par tādu gredzenu neviena sieviete neuzdrīkstētos žēloties.

sap

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment