Smieties vai raudāt? 3 apbedīšanas biroju misēkļi – trakumi!

 

2. Apbedīšanas birojs, kas pārtrauca bēru ceremoniju, lai samainītu zārkus

Casket

Ģimene Miami, ASV, piedzīvoja milzīgu zaudējumu – nomira pirmslaicīgi piedzimušais dēliņš. Apbedīšanas ceremonijai kapsētā jau sākoties, tuvinieki ievēroja, ka kaut kas īsti nav kārtībā ar zārka krāsām, bet nolēma necelt traci. Zārks bija balts ar rozā segu. Kad ceremonija jau tuvojās noslēgumam, un zārks tika laists 6 pēdas zem zemes, apbedīšanas biroja darbiniece, kura tikko bija atbraukusi, pārtrauca ceremoniju un lika saviem darbiniekiem nekavējoties pārtraukt zārka nolaišanu zemē un izcelt to ārā, jo ir notikusi kļūda – ir iedots nepareizais zārks.

Lasi vēl: Neticēsi, ko ar līķi bērēs izdarīja viņa tuvinieki – kas tāds nekad nav bijis redzēts!

Viņi mirušā bērniņa zārku turpat uz vietas samainīja, nu jau uz baltu zārku ar zilu segu – tā, kā tas bija paredzēts iepriekš, kā arī piedāvāja tuviniekiem citu ceremoniju, tā kā šo viņi ir izjaukuši. Tuvinieki atteicās, jo nespēs to pārdzīvot otrreiz. Lieki piebilst, ka apbedīšanas biroja reputācija tika sagrauta.

3. Apbedīšanas birojs, kas sajauca līķus

a99506_ct-leak-and-sons-funeral-home-20151108

Rūtledžu ģimenei ir ļoti nepatīkama pieredze ar apbedīšanas aģentūru, kas sajauca līķus un piedāvāja viņiem apbedīt ne savu mirušo tuvinieku. Pāris stundas pirms bērēm mirušās mātes meita vēlējās pārliecināties, vai viss bērēm ir sagatavots un pabūt vienatnē ar aizgājēju. Kad viņa ieskatījās zārkā, viņa konstatēja, ka viņas māte izskatās pavisam savādāk. Viņa pasauca apbedīšanas biroja darbinieku un lika notīrīt visu kosmētiku, kamēr pati novilka parūku – tādējādi meita galēji pārliecinājās, ka tā tiešām nav viņas māte!

Kad sieviete jautāja apbedīšanas birojam, lai nekavējoties atrisina šo misēkli un noskaidro, kur ir viņas mātes līķis, apbedīšanas birojam nācās ar nožēlu atklāt, ka sievietes mirusī māte jau dienu iepriekš ir apglabāta. Sieviete nebija ar mieru apglabāt cita tuvinieku un vaicāja pēc risinājuma. Apbedīšanas birojs veica ekshumāciju un mirušās tika samainītas.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment