3 ekstrasensi dalās ar padomiem, ko darīt, ja pāris saskaras ar grūtībām ieņemt bērniņu

Bērni ir pats vērtīgākais, kas dzīvē var būt. Taču ko darīt, ja ilgu laiku neizodās ieņemt bērniņu? Ar savu viedokli dalās raidījuma “Ekstrasensi veic izmeklēšanu” dalībnieki.

 

Projekta fināliste čigāniete Rubīna Cibuļskaja ir pārliecināta, ka no sākuma nepieciešams palaist vaļā situāciju un jāattīra savas domas.

“Izveidojiet sava nākotnes bērna tēlu. Pamēģiniet redzēt, kā viņš aug, attīstās, mācās… Iedomājieties, kā jūs par viņiem rūpējaties, satraucaties un kopā ar viņu priecājaties. Ja gadījumā jums ir bijis spontānais aborts, centieties palaist vaļā bailes un dodiet vietu jaunai dzīvībai,” stāsta Rubīna.

Četrpadsmitās sezonas uzvarētāja Jūlija Makenzija ir pārliecināta, ka bērni paši izvēlas vecākus.
“Bērns ierodas vecāku dzīvē tad, kad ir pienācis vispiemērotākais brīdis. Ja runa ir par paša bērniņa ieņemšanu, tad vienmēr nepieciešams domāt pozitīvi. Ļoti bieži mūsu bērni jau ir šeit. Kad pie manis ierodas cilvēki un prasa, kad viņiem varētu būt bērniņš, es jau redzu, kā viņiem apkārt lido zili vai rozā burbulīši. Tas nozīmē, ka bērni jau atrodas viņiem līdzās,” stāsta Jūlija.

Ekstrasense no Austrālijas iesaka visiem vecākiem, kas vēlas bērniņus, iegādāties rozā krāsas kristālu.
“Šīs krāsas kristāls simbolizē mīlestību un palīdz to realizēt dzīvē. Es, piemēram, vienmēr cenšos gultas galvgalī turēt šādu mazu kristāliņu. Un, ticiet man, tas palīdz (smaida),” tā pārliecinoši stāsta ekstrasense.

Ticiet un jums viss izdosies!

Lasi vēl: Ja tev ir dzimumzīme uz kādas no šīm ķermeņa daļām, tad tev piemīt maģiskas spējas

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment