Ja tev ir dzimumzīme uz kādas no šīm ķermeņa daļām, tad tev piemīt maģiskas spējas

Ezotēriķi izdala trīs vietas uz cilvēka ķermeņa, uz kurām esošas dzimumzīmes liecina par paranormālu spēju esamību! Vai arī tev tajās vietās ir dzimumzīmes?

Eiropā viduslaikos par dzimumzīmi uz ķermeņa varēja sadedzināt uz sārta. Viss tikai tāpēc, ka neparastās ādas izmaiņas tika uzskatītas par nelabām pazīmēm. Inkvizīcijas laikos par vienu dzimumzīmi redzamā vietā pavisam viegli cilvēku varēja nodēvēt par raganu vai burvi. Tomēr dažas zīmes tomēr ir mūsu uzmanības cienīgas, jo tās norāda par cilvēka ekstrasensorām spējām.

Ezotēriķi atzīmē trīs vietas uz cilvēka ķermeņa, kurās esošās dzimumzīmes liecina par paranormālu spēju esamību:

  • Dzimumzīme uz deniņiem. Cilvēkam ar tādu dzimumzīmi ir ļoti attīstīta intuīcija. Viņam vajadzētu biežāk ieklausīties savās sajūtās un savā iekšējā balsī. Tādi cilvēki spēj redzēt tuvojošos notikumus, viņi ātri atpazīst melus, un redz cilvēkam cauri.
  • Dzimumzīme nedaudz augstāk par celi.Dzimumzīme šajā vietā norāda par maģijas spējām. Cilvēki, kuriem ir dzimumzīme nedaudz augstāk par celi, var sazināties ar viņpasauli. Viņiem bieži sapnī rādās miruši radinieki, jo viņiem ir spēcīga enerģiskā saikne ar citu pasauli.
  • Dzimumzīme virs augšlūpas. Cilvēkiem ar tādu dzimumzīmi piemīt hipnozes un pārliecināšanas spējas. Viņiem piemīt iekšējs šarms, pateicoties kuram tie pievelk cilvēkus. Turklāt dzimumzīme virs lūpas sniedz cilvēkam vārdu materializācijas spējas. Tādiem cilvēkiem vajag kontrolēt to, ko viņi runā, jo gandrīz visas viņu izteiktās frāzes emocionālā jūtu uzplūdā var piepildīties. Tāpat cilvēki ar dzimumzīmi virs lūpas var noskaust vai ietekmēt cilvēka garastāvokli. Viņu spēks ir viņu izrunātie vārdi.

Dzimumzīmju nozīme uz ķermeņa tiek interpretēta atkarībā no vietas, kur tās atrodas. Viņas kā likums atklāj informāciju par cilvēka raksturu un viņa talantiem. Dzimumzīmes var parādīties un pazust – tas nozīmē, ka cilvēka dzīvē notiek pārmaiņas. Dzimumzīmju nozīme uz ķermeņa, par kurām runāts augstāk, ir īpaša, un cilvēkiem, kuriem tās ir, vajag ņemt vērā to sakrālo nozīmi.

Lasi vēl: Abi vecāki uztaisīja sev dīvainus dzimumzīmes tetovējumus; Iemesls liek sariesties asarām

Avots: cluber.com.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment