3 horoskopa zīmju sievietes, kas to vien dara kā cenšas vīrieti palikt zem tupeles!

Sievietes ar asu raksturu mūdienās ir ļoti daudz. Viņas nebaidās izrādīt drosmi un nolikt pie vietas jebkuru vīrieti, kurš vēlas kašķi. 

Vērsis

 

Vērša sievietēm ir izteikts raksturs un ”krampis”. Viņas var izaudzināt par viss izklaidīgāko vīrieti. Reizēm viņas pat ir spējīgas pielietot vardarbību, lai panāktu sev vēlamo rezultātu un ziniet?

Viņām tas izdodas! Ir nepieciešams sevi saturēt rokās un nomierināties, jo konflikti nekad nenovedīs ne pie kā laba. Tavam vīrietim ir jābūt ar lielu pacietību un drosmi.

Vēzis

Šīs sievietes ir maigas, gādīgas, taču ja ir vajadzība nebaidīsies pateikt kādu stingrāku vārdu arī vīrietim. Viņai patīk, ka viss notiek pēc viņas prāta.

Vēža sievietes ja nesanikno, tad viņas ir mīļas un maigas dvēselītes, taču ja saniknosi, tad vari gaidīt parādamies pūķi un dēmonu!

Strēlnieks

Viņas ir saprotošas un jaukas līdz brīdis, kad kāds vēlas ar viņām konfliktēt. Strēlnieka sievietes nedrīkst apmelot vai viņām melot. Viņas melus necieš! Ja reiz esi viņai melojis, tad zini, ka viņa tev to nekad nepiedos un neaizmirsīs.

Vīrietim jāprot atrast kopīga valoda ar viņu, tad viss būs kārtībā!

Lasi vēl: 5 dabīgas zālītes, kuras lietojot, sievietēm nebūs jāsatraucas par hormonālām problēmām

Avots: revolucija.eu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment