3. jūnija dienas horoskops – notici brīnumam!

1

AUNS Negatīva domāšana noved pie negatīva iznākuma- Tu zini, kā to izmainīt, tāpēc pacenties kārtīgāk un izdari to!

2

VĒRSIS Kā saka- kāds darbs, tāda maize- padomā, vai to,ko esi ieplānojis, vispār esi pelnījis. Pieliec vairāk pūļu,lai to sasniegtu!

3

DVĪŅI Pievērsies pašlaik tikai vienai lietai- tai,kura pati svarīgākā. Citas var pagaidīt, tām vēl Tev vēlāk pietiks laika.

4

VĒZIS Tici man, Tev atpakaļ nāks viss, ko labu citiem esi darījis un kas nav ticis novērtēts. Nevajag tikai padoties un sevi šaustīt.

5

LAUVA Labumu bez grūtuma nevar panākt. Ja Tev trūkst motivācijas, sāc domāt par nākotni- tas ir to vērts, lai censtos.

6

JAUNAVA Šodien neiesāc neko jaunu, kam nākotnē ir liela nozīme. Atstāj to uz rītdienu, kad galvā nebūs tik daudz domu.

7

SVARI Darbs nav zaķis- neaizbēgs, paspēsi visu izdarīt. Pienākumi šobrīd nav tik nozīmīgi,lai aizmirstu visu citu un ķertos pie tiem.

8

SKORPIONS Neiekāro to, kas ir citam, bet kā nav Tev. Novērtē tās lietas, kas Tev ir- jāiemācās tikai tās saredzēt un paliks vieglāk

9

STRĒLNIEKS Vējš pūtīs no vienas puses, bet Tu spītīgi dosies uz citu. Nu ko lai saka- Tevi neviens neatrunās- rīkojies, kā pašam tīk.

 

10

MEŽĀZIS Esi mazliet pazaudējis savu pašlepnumu- to Tu nevari atļauties, jo tas ir tas, kas Tevi visu dzīvi velk uz augšu!!

11

ŪDENSVĪRS Šodien kaut kā visas domas būt stilā- kā ir, tā jādzīvo. Bet padomā, vai tā patiešām ir. Palabo kaut ko pats!

12

ZIVIS Būs sajūta, ka grimsi darbos līdz ausīm- bet paskaties uz termiņiem, varbūt tomēr nav tik traki. Kopumā pozitīva diena!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment