3 labākie Toyota automobiļi braukšanai ziemā

Highlander_exteriorstatic_winter

Toyota automobiļiem ir ļoti daudz lieliskas īpašības, tādas kā – spēcīgi dzinēji, drošība un stabilitāte. Bet viena lieta, ko mēs bieži aizmirstam, cik Toyota ir labs braukšanai ziemā.

Pirms, izvēlies savu ziemas braukšanas automobili, vispirms, ieskaties Toyota TOP 3 ziemas automobili.

Toyota RAV 4

Varbūt vēlies kaut ko lielāku nekā ikdienišķu auto, iegaumē, ka nav nekas tik liels kā pilna izmēra SUV taviem ziemas izbraucieniem. Šim transportlīdzeklim ir 2,5 litru motors un 4 cilindru dzinējs, kas izpaužas ar 176 zirgspēkiem. Toyota RAV 4 ir ietilpīgs interjers, apsildāmie priekšējie sēdekļi, duālā klimata kontrole un atpakaļskata kamera. Kopumā lielisks ziemas automobilis.

Toyota Highlander

Šis ir ģimenes mīļākais automobilis, jo tajā ir tik daudz vietas, ka var braukt 8 pasažieri, kā arī tai ir liels bagāžas nodalījums. Šim automobilim nāk līdzi standarta rezerves kamera un trīs zonu automātiskā klimata kontrole. Protams, ja automobiļa īpašniekam ir vēlme, tad ir iespēja uzlabot un iekļaut navigācijas un SiriusXM radio ar satiksmes un laika brīdinājumiem.

Toyota Tacoma

Reizēm cilvēks vienkārši vēlas kravas mašīnu, lai tiktu galā ar ziemas laika apstākļiem, tieši tāpēc, tev ir nepieciešama – Toyota Tacoma. Šis četru riteņu piedziņas auto ar 3,5l motoru un V6 dzinēju, 278 zirgspēkiem. Tā vilkšanas jauda ir 6800 mārciņas.  Tas ir spēcīgs un pievilcīgs, kā arī ērts iekšējais dizains. Automobilī ir pietiekami daudz vietas 5 cilvēkiem, ar divu zonu klimata kontroli un Bluetooth tehnoloģiju. Automobili ar Blind vietas uzraudzību, Rear-Cross Traffic Alert, navigāciju, un GoPro kamera uzstādīta uz vējstikla.

Kā jūs varat redzēt no šī saraksta, Toyota var apmierināt ziemas auto vajadzības. Tātad, ja jūs tuvākajā laikā vēlaties iegādāties automobili, kas būtu drošs un stabils tieši braukšanai ziemas apstākļos, tad noteikti aplūko Toyota automobiļa klāstu, noteikti tev kāds automobilis iepatiksies.  

Rakstu iesaka – favorit

Avots: pohankatoyotamd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment