3 lētu randiņu idejas, par kurām viņa būs sajūsmā

Daudzi vīrieši pieļauj kļūdu, uzskatot, ka viņi var nopirkt lielisku randiņu, bet randiņš nekļūst lielisks tikai tādēļ, ka tu dāmu esi aizvedis uz dārgu restorānu. Visa sāls slēpjas tajā, ka tu esi piedomājis pie aktivitātes un nodarbes, kura bieži vien nav nepieciešami ievērojami finansiālie līdzekļi.

Lai rastu tevī iedvesmu nākamajam randiņa, izlasi pāris randiņu ieteikumu:

Vīna degustācija

Šis variants ir īpaši labs arī pirmajam randiņam, jo, ja sākumā būs grūtības atrast kopīgas tēmas un komunikācija ir mazliet neveikla, tad par to nav jāsatraucas, jo par runāšanu un tēmu parūpēsies someljē jeb vīnzinis. Cenas lielākoties ir draudzīgas un brīnišķīgs vakars ir garantēts, jo jūs būsiet kopīgi uzzinājuši ko jaunu, mazliet iereibuši, kas mazinās satraukumu un tā būs vismaz viena tēma vakara sarunām.

Dodieties uz krāmu tirgu

Krāmu tirgus ir interesanta vieta, kurā var atrast dīvainas un neredzētas lietas, kā arī, paši pārdevēji, bieži vien ir visai ekscentriski. Tā būs patīkama pastaiga, kurā arī varēsiet rast kopīgu sarunu tematu par apkārt esošo un notiekošo. Ir vērts arī pamēģināt “nokaulēt” kādas lietas cenu, savas un partneres izklaides pēc. Ja tikšanās ir veiksmīga, tad pēc tam ir vērts aizdoties uz vietējo kafejnīcu vai tur pat nopirkt kādu interesantu dzērienu un baudīt to brīvā dabā.

Brauciens ar divriteņiem + pikniks

Pikniki vienmēr ir saraksta augšgalā, kad runa ir par lētiem un labiem randiņiem. Un apvienojot to ar kopīgu divriteņu izbraucienu, tas patiks gan tev, gan viņai. Fiziska izkustēšanās vienmēr cilvēkiem uzlabo omu un pašsajūtu, tāpēc jūs abi būsiet atbrīvoti un priecīgi jau randiņa sākumā. Ar ēdienu ir ieteicams neaizrauties. Sagādā kaut ko ļoti viegli pasniedzamu un apēdamu, kā arī parūpējies par kādu dzērienu. Paņem līdzi arī divriteņu slēdzeni, jo iespējams, ka mājupceļā jums būs vēlme piestāt pēc kāda saldējuma.

Avots: artofmanliness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment