3 liktenīgās sievietes, kuras vīrietis atcerēsies visu dzīvi – un nē, runa neiet par māti vai meitu

Jebkura vīrieša dzīvē ir tāda sieviete, kuru viņš katru reizi atceras ar īpašu siltumu un maigumu. Jau viņas vārds vien rada viņam nesaprotamas skumjas. Pat, ja viņš jau vairākus gadus ir laimīgi precējies un ļoti mīl savu sievu un bērnus!

Protams, varianti var būt ļoti daudz, bet visticamāk, vīrietis nekādi nevar aizmirst vismaz vienu no šīm TRIM sievietēm:

  1. Viņa pirmā mīlestība

Reti, kurš cilvēks spēj aizmirst savu pirmo mīlestību, savas tālaika trauslās jūtas un sajūtas. Turklāt nav nozīmes tam, vai tā ir bijusi abpusēja mīlestība vai nē!

Vīrietis diez vai pilnībā ir izmetis no galvas to, blakus kurai viņš uz sevi ir paskatījies no citas puses. Jo tieši ar viņu viņš pēkšņi sev apjauta, ka sieviete spēj izmainīt visu viņa dzīvi!

Pirmās jūtas ir vistīrākās un naivākās. Un, lai arī jaunības cerības un sapņi kaut kādu iemeslu dēļ nepiepildījās, ne viens vīrieties nekad neaizmirsīs savu pirmo mīlestību. Viņš vienmēr atcerēsies, ka tieši šī meitene kaut kad atpakaļ pamodināja viņā visgaišākās un maigākās jūtas.

Kā var aizmirst to, kuras smaida dēļ jebkurš vīrietis reiz bija gatavs kalnus gāzt un mainīt upēm straumi!

  1. Sievieti, kuru viņam neizdevās iegūt

Lai arī viņš viņu mīlēja daudz mazāk par pārējām, bet varbūt vispār nemīlēja. Toties viņš kaislīgi vēlējās, lai tā skaistā sieviete kaut reizīti ar viņu pārgulētu! Tā dēļ viņš bija gatavs veikt visneticamākās neprātības. Varbūt pat pamatīgi patērēties…Bet viņa tik un tā viņam atteica!

Tāda sieviete spēcīgi aizskar vīrieša pašcieņu. Tieši tas arī ir iemesls tam, ka viņa vienmēr paliek atmiņā.

  1. Tā, kuru viņš pazaudēja

Pietiekoši bieži vīrietis apzinās, cik spēcīgi viņš ciena un mīl sievieti tikai tad, kad viņas vairs nav blakus. Reiz viņa aizgāja, un izrādījās, ka visa viņa dzīve zaudēja jēgu. Pēc tāda zaudējuma vīrietis sāk apzināties savas kļūdas, atzīt, ka ir pavadījis ar viņu maz laika, ka apvainojis viņu ar savu attieksmi un rīcību. Tikai tagad viņš saprot, ka nav pa īstam spējis novērtēt visas viņas rūpes, mīlestību un siltumu. Bet atgriezt atpakaļ jau vairs neko nevar. Ir pārāk vēlu. Viņa ir aizgājusi uz visiem laikiem…

Pat, ja pēc kāda laika vīrietis iemīlēs citu sievieti, viņš vienmēr atcerēsies to, kura iemācīja viņam mīlēt pa īstam (pēc tam, kad salauza viņam sirdi!).

Lasi vēl: Viss internets sajūsmā par precētas sievietes atbildi kādam puisim, kurš piedāvāja mīļāko attiecības viņai

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment