3 naktī viņu mazulīte sāka raudāt. Mammai nācās celties augšā un mierināt viņu. Bet veicot pāris soļus uz priekšu – sieviete nokrita uz grīdas.

Kails un Monika Rupeli negāja bojā pateicoties savai mazajai meitiņai. Viņa izglāba savu ģimeni, kaut arī mazulītei ir tikai 15 mēneši. Meitenīte piecēlās otro reizi nakts laikā un pateicoties tam arī mamma piecēlās. Viņa sajuta jocīgu smaku, kura bija izkliedējusies jau pa visu dzīvokli.

Parasti, mazulīte ceļas tikai vienu reizi pa visu nakti. Mamma jau bija pieradusi pie tā. Un tā, tajā naktī viņa piecēlās trijos naktī un sāka raudāt. Mammai vajadzēja celties un mierināt viņu.

“Es gāju pie viņas uz istabu un sajutos slikti. Galva ļoti reiba”, – stāsta viņa.

Vīrs pamodās no kritiena skaņas. Viņam sāpēja galva un acis ļoti koda. Tā ir oglekļa monoksīds, jeb gāze.

Viņš piecēla sievu un abi kopā skrēja pie meitas. Viņa ļoti skaļi raudāja. Acīmredzot, meitenīte bija pirmā kas sajuta gāzes smaku un viņai palika nelabi. Viņi sakontaktejās ar 911 un visu ģimeni savāca uz slimnīcu. Viņi laicīgi paspēja, jo visi kā viens varēja arī nepamosties. Pēc arstēšanās visiem trijiem kļuva arvien labāk.

Lasi vēl: Kā pagatavot gaļu uz restēm, ja fantāzija ir izsīkusi, bet šašliki jau apnikuši.

Tajā momentā mājās Monika domāja, ka nevar taču, vienkārši tāpat nomirt. Bet spēks viņu atstāja. Viņa gulēja uz grīdas, kamēr vīrs atnāca pie viņas. Viņu ģimenē bija pāris kaķu. Tiem arī bija nepieciešama ārstēšanās, bet tagad visa ģimene jūtas daudz labāk.

Pēc šī notikuma viņi  nolēma mājās uzstādīt gāzes detektoru. Diemžēl, tikai tad bija iespējams atrast un novērst  problēmu. Tā bija gāzes plīts noplūde. Visa ģimene bija nāvīgās briesmās.

“Mēs neizdzīvotu. Mūsu meita izglāba mūs tajā naktī! Viņa, vienkārši, nepārstāja raudāt …”

Avots:

kaifovo

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment