3 smieklīgi 1. aprīļa jociņi kolēģiem – novērtēs pat rūgumpodi!

Pats galvenais jokošanai ofisā ir neaiziet par tālu. Tu ar savu joku vēlies sasmīdināt kolēģus, nevis kādu pazemot – attiecīgi izvairies no jokiem, kas saistās ar seksuālo orientāciju, reliģiju, tautību, politiskajiem uzskatiem, slimībām, uc, sensitīviem jautājumiem. Tāpat, ja iepriekš kādam kolēģim ir gadījies izdarīt ko apkaunojošu, “necel to augšā”.

Joku ir svarīgi izspēlēt brīdī, kad kolēģiem nav saspringts brīdis – ja laika ir maz, bet darbs kalniem, un visi to tik vien dara kā drudžaini klibina taustiņus un visur skrien, tad ir liela iespēja, ka tavus jokus uzskatīs par bezgaumīgiem. Vislabāk jokus izpēlēt nedaudz pirms vai pēc pusdienu pārtraukuma, nu, vai arī pusdienu pārtraukumā, ja visi kolēģi nedodas ārpus ofisa.

Karjeras ekspertu ieteiktie 1. aprīļa joki:

Piepildi kādu telpu ar baloniem – lai tu paliktu nepamanīts, tā varētu būt tualete vai ģērbtuve. Šādu jociņu vari izpēlēt arī ar priekšnieku un piepildīt viņa kabinetu ar baloniem, bet tad parūpējies, lai visi kolēģi iesaistās, jo gadījumā, ja priekšniekam tas neliksies smieklīgi, tad tev nebūs jāuzņemas atbildība.

Lasi vēl: Biedējošākais joks, ko var izspēlēt ar draugu! (+video)

Izvēlies savu tuvāko kolēģi kā mērķi – mums katram ir savs tuvākais kolēģis birojā, ar kuru mēs ejam kopā pusdienās, ar kuru pļāpājam, utt. Tad nu, lūk, izvēlies viņu kā savu “mērķi” izjokošanai – šadi tu būsi pārliecināts, ka šis kolēģis sapratīs tavus jokus, nenosodīs tevi par tiem un vēl piedevām sasmīdinās arī pārējos.

Vairākas reizes dienā izpēlē mazus nekaitīgus jociņus ar šo kolēģi, piemēram, ieliec gumijas peli vai prusaku kādā no viņa galda atvilknēm vai starp dokumentiem, uzliec smieklīgu bildīti uz datora darbavirsmas, uzliec “purkšķa spilventiņu” uz krēsla, utt.

Aiznes kāda galdu un noliec tukšu galdu tā vietā – šo joku drīkst izspēlēt tikai ar cilvēku, kurš atzīst 1.aprīļa izjokošanu un kuram ir ļoti laba humora izjūta. Kad pirmais šoka skatiens sasniegts, pasaki april, april un saki, lai atrod savu galdu. Galdu noteikti vajadzētu aiznest uz kādu drošu vietu. Ja kolēģim it nemaz nesokas ar meklēšanu, tad dodieties palīgā.

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment