3 vienkārši rīta rituāli lieliskai dienai

Šeit būs pāris piemēri rīta rituāliem, kurus tu vari ieviest arī savā ikdienā!

  1. Izdzer 1 glāzi ūdens uzreiz pēc pamošanās

Mūsu ķermenis sastāv aptuveni no 75% ūdens, tas ir viens no galvenajiem elementiem, lai mēs spētu dzīvot. Kad tu esi piemodies, pēc miegā pavadītās nakts, tavs ķermenis jau piedzīvo dehidrāciju, tāpēc tam ir nepieciešama neliela palīdzība, lai varētu veselīgu uzsākt rītu. Ja tu nedzer ūdeni ikdienā, tad ļoti iespējams, ka tu dzīvo konstantā dehidrācijas stadijā, jo mēs esam iemācījušies šo trauksmes sajūtu noslāpēt.

  1. Palēcieni

Ieslēdz savu mīļāko aktīvo mūziku un palēkā vismaz 10 minūtes. Lēkā, dejo, pamētājies ar rokām, izkustini savu ķermeni! Galvenais ir iekustināt savu ķermeni un sagatavot savu ķermeni dienai. Ja tu esi iekustējies jau no rīta, tu kļūsti možāks daudz ātrāk un esi spējīgs efektīvāk koncentrēties uz darbu un uzlabojas arī tavs garastāvoklis, ko noteikti novērtēs tavi kolēģi, kā arī tu pats.

  1. Rīta sekss

Kurš gan nevēlētos seksu no paša rīta? Tas ir lielisks veids kā pamosties, it īpaši, ja tu neesi “rīta cilvēks”. Tas viennozīmīgi uzlabo tavu veselību, jo tu kļūsti priecīgāks jau no paša rīta, tas tevi atbrīvo no stresa un tas arī ir labs fiziskais treniņš. Tu jau šajā dienā būsi paveicis ko tādu, kas dienas gaitā radīs smaidu tavā sejā.

Avots: lifehack.org

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment