30. jūnija dienas horoskops – nestreb karstu!

AUNS Par to, kas ir sakrājies uz sirds, ar citiem aprunāt nevajadzētu. Savus noslēpumus paturi pie sevis, citādāk tie nonāks pie nepareizajām ausīm.

VĒRSIS Ies labāk, nekā būsi paredzējis. Lai arī šķitīs, ka visas iespējas slīd ārā no rokām, patiesībā ar šo visu viss tikai sākas, lai tu ieietu jaunā, labā dzīves posmā.

DVĪŅI Nevajag uzticēties cilvēkiem, kuri iepriekš jau ir tevi nodevuši. Šodien būs labas ziņas darba frontē, bet tu tādā gadījumā neko nedrīksti sasteigt.

VĒZIS Visiem nevarēsi izpatikt. Daudz nāksies domāt par sevi, ja gribēsi justies labi. Nedrīksti pieņemt ātrus, neapdomātus lēmumus, jo pats pēc tam būsi nelaimīgs.

LAUVA Kaut kas liksies nepareizi – tas arī būs jāmaina. Šī diena grozīsies tikai ap vienu konkrētu lietu, tas neļaus izpildīt visus iecerētos dienas plānus.

JAUNAVA Nevajag pakļauties citu viedoklim, ja esi skaidri pārliecināts par savu taisnību. Būs jāsaņem sevi rokās un jācenšas ievirzīt sevi pareizajās sliedēs.

SVARI Ir pietiekami daudz cilvēku, kuri tev vēl labu – nekoncentrējies uz tiem, kuri tev velk pie zemes. Vajadzēs lielu motivāciju, lai paveiktu šodien iecerēto.

SKORPIONS Būs viegli pārprast ikdienišķas situācijas. Nevajag pārāk daudz ieciklēties uz vienu lietu – tev tomēr ir daudz vairāk iespēju.

STRĒLNIEKS Nepārdomā to, ko biji skaidri izlēmis. Lai arī liksies, ka tas, ko esi izvēlējies, ir tas pareizākais, iespējams, vajag padomāt mazliet kārtīgāk.

MEŽĀZIS Tev šķiet, ka viss brūk un jūk, bet patiesībā tas ir kā jauna sākums. Šodien ir liela iespējamība satikt īsto dzīves mīlestību.

ŪDENSVĪRS Nekas nebūs tik steidzams, lai atmestu visus paredzētos darbus. Neskrien šodien uz svilpiena, tu neesi neviena pakalpiņš.

ZIVIS Notiks kaut kas neticams. Veiksme tev šodien noteikti uzspīdēs. Varbūt ir pienācis īstais laiks, lai pagātnē pameklētu to labo, ko it kā esi pazaudējis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment