30. marta dienas horoskops – neticami paveiksies!

AUNS

Šodien notiks kas necerēts – būsi gaidījis šo mirkli jau ilgu laiku, bet nebūsi cerējis, ka tas tiešām varētu piepildīties. Atceries, ka nedrīksti stāties ceļā neviena cita laimei.

VĒRSIS

Apdomā trīs reizes, ko gribi teikt, jo šodien būs tendence sarunāt pilnīgas muļķības, kas aizvainos citus. Panākumi darba vietā – tiksi slavēts par savu neatlaidību un centību.

DVĪŅI

Būs jādara tas, ko nevēlēsies, bet mērķis tam ir visai ievērojams un cienījams. Nevajag šodien pļāpāt par citu noslēpumiem, lai arī mēle niezēs – kaut kas jāpatur arī pie sevis.

VĒZIS

Šodien būsi ļoti aizdomīgs, liksies, ka visi ir sazvērējušies pret tevi. Šādām domām nav nekāda pamata. Nevarēsi noticēt notiekošajam, bet šodien kaut kas pamatīgi mainīsies.

LAUVA

Mīlas dzīvē ir jāievieš izmaiņas, citādāk sāc palikt pārāk skumīgs. Laba diena jaunas mīlestības meklējumiem, jo šodien no tevi izstarosies ļoti spēcīgs šarms.

JAUNAVA

Citiem pamācīt mācēsi, bet pats sev dot labus padomus gan nevarēsi. Tev būs raksturīga aplama rīcība, neapdomīga – kaut kas, no kā visu laiku esi centies izvairīties.

Lasi vēl: Ar veselīgu humora piedevu – auto vadītāju tipi, kurus pazīstam mēs visi

SVARI

Šodien nevajadzētu domāt par sekām, bet rīkoties tā, kā sirds liek. Lai arī pēc tam būs mazliet sāpīgi, tu zini, kas ir jāizdara, lai viss nostātos kaut cik pareizajās vietās.

SKORPIONS

Šodien izvairies no spontāniem tēriņiem – nauda ir jātaupa, jākrāj un jāplāno. Tev tuvumā stāv nelietīgi cilvēki, kuri kaļ atriebības plānus – pēdējais laiks censties pamanīt šīs sazvērestības.

STRĒLNIEKS

Šodienā dosies kā ar jaunu dzīves sparu. Priecīgs garastāvoklis, kuram nemaz nebūs īpaša pamatojuma. Šīs dienas enerģija ir uz daudz ko spējīga, tādēļ ieteicams to izmantot savā labā.

MEŽĀZIS

Nesaceries par daudz, jo citādāk var nākties vilties. Šodien dzirdēsi daudz komplimentu, bet tie būs arī jāmāk pieņemt, lai nesāc izskatīties augstprātīgs – tas būs svarīgi.

ŪDENSVĪRS

Nekā negribēsies darīt – viss būs apnicis, un rokas nolaidušās. Citus mācīt nevajadzētu, jo netiksi uztverts nopietni. Labāk šodien ir pastāvēt maliņā un paskatīties.

ZIVIS

Kritīsi pamatīgi kādam uz nerviem. Tu zini, kas ir pareizās izvēles – tās arī veic. Galvenais ir nelīst uz ceļiem kāda priekšā tikai tādēļ, lai kāds tev sagādātu īslaicīgu prieku – tas nav to vērts.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment