33 gadus vecā amerikāņu medmāsa ar ļoti interesantu un neparastu figūru

Tā tik ir figūra!!!

Šodien mēs pastāstīsim par Danu Lirnu – medmāsu ar neparastu figūru, kura turklāt ir arī Instagram modele. Viņa ir 33 gadus veca, dzimusi Ročesterā (atrodas Ņujorkas štatā).

Skaistules tētis strādāja par taksometru vadītāju, bet mamma apmācīja studentus vietējā medicīnas koledžā. Vecāki sapņoja, ka viņu meita izvēlēsies savu dzīvi saistīt tieši ar medicīnu, jo ASV ārsta amats tiek uzskatīts par ļoti prestižu un ļoti dāsni apmaksātu. Darba alga ārstiem ASV desmit reizes pārsniedz vidējās ārstu algas apmērus.

Lai sagatavotu Danu komplicētajām medicīnas studijām universitātē, viņas vecāki ieguldīja pasakainas naudas summas repetitoru pakalpojumos. Skolā meitene pastāvīgi apmeklēja sagatavošanās kursus. Jāsaka, ka viņa uzrādīja pārsteidzošus rezultātus un skolotāji atzīmēja, ka Dana ir ļoti gudra skolniece.

Lasi arī: Te tev nu bija – minimālās algas palielināšana Latvijā nebūs tāda kā sākotnēji plānots

 

Meitenei vajadzēja tikai nokārtot iestāšanās eksāmenus medicīnas institūta, bet kaut kas pēkšņi notika ne tā kā paredzēts, un ne tā kā plānoja vecāki. Dana paziņoja, ka viņai nav vēlēšanās veltīt veselus desmit gadus, lai iegūtu izglītību. Viņa sapņoja pēc iespējas ātrāk sākt patstāvīgu dzīvu, neatkarīgi no vecāku līdzekļiem. Bet to nav iespējams izdarīt, ja esi mūžīgais students.

Lai arī vecāki centās meitu pārliecināt, Dana bija nepielūdzama. Rezultātā ģimene bija spiesta pieņemt Danas pozīciju. Mēģinot rast kādu kompromisu, Dana iestājās medicīnas koledžā, kur par pasniedzēju strādāja viņas mamma. Konkrētā mācību iestāde sagatavoja topošās medicīnas māsas. Arī tas ir neslikti apmaksāts darbs.

Studiju laikā Dana ieguva daudz vērtīgas informācijas par cilvēku organismu. Visvairāk viņu interesēja tas, kā ķermenis reaģē uz atšķirīga veida fiziskām slodzēm. Piemēram, meitene analizēja, kā norisinās un aktualizējas muskuļu augšanas process, ceļot smagumus un nodarbojoties ar bodībildingu. Starp citu šo tematiku viņa izvēlējās apskatīt sava trešā studiju kursa noslēguma darbā.

Viņa ļoti vēlējās ieraudzīt pārmaiņas, tostarp sevī pašā. Šī iemesla dēļ viņa pierakstījās apmeklēt sporta zāli. Atrodot tur labu treneri, Dana sāka cītīgi trenēties, kā arī nomainīja savu uzturu. Sava pētījuma laikā reizi trīs dienās viņa tika nosvērta uz īpašām svariem, kas aprēķina tauku daudzumu un muskuļu masu.

Rezultātā studente saņēma augstāko atzīmi. Un kā atlīdzību viņa ieguva ne tikai ļoti labu atzīmi, bet arī pārsteidzošu figūru.

Liekas, ka varētu mierīgi studēt un veidot sev daudzsološu nākotni. Tomēr ceturtajā studiju gadā Dana paziņoja, ka jau tobrīd plāno sākt dzīvot patstāvīgi un pabeigt studijas neplāno. Turklāt viņa nepieņēma nekādus kompromisus – viņa vienkārši nostādīja savus vecākus fakta priekšā.

Šķir otru lapu, lai redzētu viņas FOTO

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment