34 gadu vecumā mūžībā devusies zvaigzne, kas iedvesmoja daudzus; “Iedvesma, ko viņš sniedza nekad nepazudīs. RIP viens no izcilākajiem!

Šodien izskanējušas ziņas par spilgtas zvaigznes došanos mūžībā. Viņam bija tikai 34 gadi, un savā jaunajā mūžā viņš paspēja iedvesmot daudzus.

Sporta mediji ziņo, ka mūžībā devies bodibildinga čempions Neils Kerijs.

Bodibilderis no Apvienotās Karalistes uzsāka savu fitnesa un pauerliftinga karjeru, kad skolā spēlēja futbolu.

Kad Kerijs pārstāja nodarboties ar futbolu, viņš pievērsās bodibildingam, kur ievēroja stingru sporta zāles un diētas plānu.

2017.gadā viņš debitēja profesionālajā WBFF pasaules čempionātā  – “Pro Muscle Model”.

Pēc tam viņš kļuva par vienu no pasaulē pazīstamākajiem bodibilderiem.

Traģiskā ziņa satrieca daudzus.

Par viņu savā Instagram ierakstā pastāstīja viņa bijušais treneris Milošs Sarcevs.

Viņš rakstīja:

“Absolūti šokējošas, sirdi plosošas ziņas – šodien nomira mans bijušais sportists @neil_currey. Mana pēdējā/labākā atmiņa par viņu bija šī viņa smaidošā seja pēc tam, kad viņš uzvarēja Ņujorkas profesionāļu sacensībās un piepildīja savu mūža sapni – kvalificēties “Mr Olympia”.

Man trūkst vārdu, mani pārņem sāpes un skumjas. Izsaku visdziļāko līdzjūtību viņa ģimenei, draugiem un tuviniekiem. RIP Neil un lai Dievs svētī tavu dvēseli.”

Cilvēki sociālajos medijos izrāda pēdējo godu bodibilderam un viens no viņiem rakstīja: “Es lūdzos par viņa ģimeni.”

Cits fans piebilda: “Kāds traģisks zaudējums! Jau kopš pirmā mirkļa, kad iepazinos ar bodibildinga pasauli, iedvesmu sniedza tādi cilvēki kā Neils Kerijs. Šī iedvesma nekad nepazudīs! RIP viens no izcilākajiem!!!”

“Viens no maniem mīļākajiem bodibilderiem. Aizgāja pārāk agri,” rakstīja vēl kāda persona.

Bodibildinga ziņu vietnē “RX Muscle” teikts: “Esam šokēti un apbēdināti par traģisko ziņu, ka Neils Kerijs ir miris 34 gadu vecumā. Izsakām visdziļāko līdzjūtību Neila ģimenei, draugiem un visiem viņa faniem visā pasaulē.”

Viens no faniem publicēja personisku veltījumu, kurā teikts: “Es dzīvoju ar viņu divus gadus, un mana sirds ir bēdu pārņemta par Neilu. Viņam piemita nelokāms stoicisms, ko es ļoti apbrīnoju. Neil, laikā, ko pavadīji uz šīs zemes, tu paveici vairāk, nekā lielākā daļa cilvēku spētu trīs dzīvju laikā. Tava nelokāmā apņēmība īstenot savus sapņus un atteikšanās padoties bija iedvesmojoša.”

Raksta tapšanas brīdī Kerija nāves cēlonis vēl nav apstiprināts.

Kerijs 2019. gadā debitēja Starptautiskajā fitnesa un bodibildinga federācijā, kur viņš sacentās “Classic Physique” konkursā, kurā ierindojās septītajā vietā.

Taču viņš atguvās, izcīnot otro un trešo vietu lielākās sacensībās.

Pēc tam viņš piedzīvoja savu karjeras kulmināciju, kad uzvarēja Ņujorkas profesionāļu sacensībās vīriešu “Classic Physique” kategorijā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment