4. augusta dienas horoskops – nenoej no sava ceļa!

1

AUNS Savus panākumus var iegūt oficiālā, legālā veidā. Jutīsi milzīgu enerģijas pieplūdumu. Sanāks arī iesaistīties strīdā, tomēr ar mierīgu valodu tiksi ar to visu galā.

2

VĒRSIS Par spīti iespējamībai izraisīties kārtīgiem strīdiem, šodien tev ir veiksmīga diena. Ja būsi skaidri izplānojis visu savu dienu, tad neradīsies liekas problēmas.

3

DVĪŅI Lai dabūtu to, ko vēlies, ir jāmācās lietu teorētiskās un praktiskās puses. Ieklausies vecāku cilvēku padomos, viņi bieži zina, kas tev ir labākais.

4

VĒZIS Tev šodien būs daudz labu iespēju. Ja sapratīsi, kā uzvesties blakus konkrētiem cilvēkiem, saņemsi no viņiem to labāko. Saņemsi aizsardzību un atbalstu.

5

LAUVA Noliec malā savas ambīcijas un izvairies no ilgstošiem konfliktiem. Cīņa nav labākais problēmas risinājums. Seko jau iemītām takām, tad nesanāks kļūdīties.

6

JAUNAVA Dienas laikā lietas risināsies diezgan labi. Ja pēdējā laikā ir daudz sanācis nervozēt, šī diena tev piedāvās lieliskas pārmaiņas un tu to visu aizmirsīsi.

7

SVARI Šodien noteikti seko jau iepriekš radītam plānam, nerīkojies pa savam. Paļaujies uz savām spējām, nāksies arī citiem mazliet pamācīt lietas, kurās esi labi orientējies.

8

SKORPIONS Kontakts ar vienaudžiem neveidosies tas labākais. Pārāk daudz nesaceries un nestāsti citiem par saviem plāniem, jo tie draud izgāsties.

9

STRĒLNIEKS Tavi tuvākie cilvēki šodien būs arī lielākie palīgi. Lai arī kādas būtu jūsu attiecības, vari paļauties uz viņiem. Ja kaut kas tevi nomāc, runā par to.

10

MEŽĀZIS Šodienas notikumi tev ir īpaši svarīgi. Pavērsies nākotnes vārti, nāksies pieņemt svarīgas izvēles. Lai arī kaut kas neies gludi, tu saglabāsi savu pozitīvismu.

11

ŪDENSVĪRS Šodien lieliski pratīsi fokusēties uz svarīgākajām lietām. Ja esi izdomājis kādas jaunas pieejas, tās noteikti ir jāapvieno ar jau tradicionālām metodēm.

12

ZIVIS Šodienas noteikumi stiprinās tavu cerību uz labāku nākotni. Vairākos veidos tiksi izaicināts, bet ar visu būs iespējams tikt galā. Neatstāj neizdarītas lietas uz rītdienu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment