Murgs – 4 cilvēki, kuri savas muļķības dēļ ir izraisījuši katastrofas

 

Vīrietis, kurš appludināja pilsētu, jo vēlējās izolēt savu sievu

a99353_jamesscott

Džeimss R.Skots – vīrietis, kurš izraisīja 1993.gada lielos plūdus (The Great Flood 1993), izraujot vairākus smilšu maisus no Missuri upes dambja 1993.gada 16.jūlijā. Vīrietis, izrādās, ir bijis nelaimīgi precējies un vēlējies tikai appludināt tiltu, lai sieva netiktu mājās, lai viņš varētu netraucēti doties makšķerēt, satikties ar savu mīļāko un ballēties.

Upe kopumā appludināja 830,000 km2, kas radīja 15 miljardus ASV dolāru zaudējumus, un tika nogalināti 32 cilvēki. Džeimss policijas redzes lokā nonāca pēc tam, kad viņa draugs pastāstīja inspektoram par viņu abu sarunu, kur Džeimss ir atzinis savu vainu. Viņš savu vainu atzina arī tiesā, par ko viņam piesprieda mūža ieslodzījumu.

Kapteinis, kurš nogremdēja kruīza kuģi

a99353_gty_costa_concordia_lb_150211_16x9_992

Lasi vēl: Vai tas var gadīties arī ar mums? Šī cilvēka bojāeja autokatastrofā liek satraukties šoferiem visā pasaulē

“Costa Concordia” kruīza kuģa kapteinis Frančesko Šetino saņēma 16 gadus ilgu cietumsodu, jo nogremdēja kruīza kuģi, kā rezultātā nomira 32 cilvēki. Kapteinis uz kuģa bija uzaicinājis savu jauno draudzeni un, gribot viņai izrādīties, iebrauca seklos ūdeņos, lai varētu nodemonstrēt viņai, kā vietējie sveic kuģi, kad tas piebrauc tuvāk krastam. Viņš to jau esot darījis iepriekš, bet šoreiz viņam laikam tik veikli to izdarīt nesanāca.

Metāla grupas menedžeris, kurš aizdedzināja visu naktsklubu

a99353_station

Daniels Bīčls bija metāla grupas Jack Russell’s Great White menedžeris. Viņš izstrādāja koncertprogrammas pirotehnikas dekorāciju konceptu, kur naktsklubos koncertu sākumā tiktu izšautas raķetes. Vienā no Ņujorkas naktsklubiem bija zemi griesti, kas bija klāti ar akustisko putu apdares materiālu. Raķetēm izšaujoties, griesti aizdegās un, ugunij pieņemoties spēkā, naktsklubs nodega gandrīz pilnībā.

Tajā vakarā naktsklubā gāja bojā 100 cilvēki, tai skaitā grupas ģitārists – un tika ievainoti 230 cilvēki. Atbildība par notikušo gan tika dalīta uz 2 cilvēkiem, jo kluba īpašnieks ir ļāvis metāla grupas menedžerim izšaut raķetes. Menedžeris saņēma 4 gadu cietumsodu.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/AP9QlC</cite>

    Vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

Leave a Comment